Hot water vs -30°C cold airHave you ever wondered what happens when you throw hot water in cold air?It was about -30 Celcius degress cold earlier today when I tried this.

Posted by Photography Joni Niemelä on Wednesday, 6 January 2016

 

Valokuvaaja Joni Niemelä kuvasi tällä hetkellä erittäin suositun ilmiön, eli kuuman veden heittämisen ilmaan kovassa pakkasessa. Mikäli aiot kokeilla tätä itse, ole varovainen veden kanssa. Mittarin täytyy myös hipoa lähellä kolmeakymmentä miinusastetta, jotta temppu onnistuu.

Vanhan uskomuksen mukaan jalkaterät kertovat paljon ihmisistä ja heidän luonteestaan. Ota selvää, mitä jalkateräsi kertoo sinusta ja opi ymmärtämään tunteitasi sekä itseäsi paremmin.

A. Roomalainen jalka

1

”Roomalainen jalka” on kaikista tyypillisin muoto, jossa isovarvas on yhtä pitkä suhteessa 2. varpaaseen. Kyseisen jalkatyypin omaavat ihmiset ovat meneviä ja sosiaalisia. Heistä löytyy myös karismaattisuutta, jonka vuoksi he ovat hyviä puhujia sekä taitavia liike-elämässä. Suhteissa nämä ihmiset ovat hauskoja ja heidän kanssaan aika kuluu nopeasti. 

B. Venytetty jalka

4

Tässä jalassa varpaat ovat suorassa linjassa suhteessa toisiinsa. Isovarvas ulottuu pisimmälle, jonka jälkeen muut varpaat seuraavat perässä pituusjärjestyksessä. Kyseisen jalkatyypin omaavat henkilöt ovat salaperäisiä ja he haluavat yksityisyyttä. He elävät hetkessä ja menevät usein hetkellisten mielijohteiden perässä. Suhteissa näitä ihmisiä on aluksi vaikea lähestyä. Kun kyseisen jalkatyypin ihmisen kuitenkin oppii tuntemaan, niin kuoren alta paljastuu jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia asioita.

C. Kreikkalainen jalka

3

Kreikkalaisessa jalassa 2. varvas on kaikista pisin. Kyseisen jalan omaavat ihmiset ovat innokkaita ja motivoivat muita. Urheilijoilla ja taiteilijoilla tavataan usein kyseistä jalkatyyppiä. Muut ihmiset viihtyvät hyvin näiden ihmisten seurassa ja usein miten kreikkalaisen jalan omaavilla ihmisillä on paljon kavereita. Historiaa katsoessa innovatiivisilla ja vaikutusvaltaisilla ihmisillä on ollut kreikkalainen jalka. Suhteissa näillä ihmisillä riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, eikä yksikään päivä ole samankaltainen.

D. Neliöjalka

2

Jalkaa, jossa kaikki varpaat ovat samanpituiset kutsutaan neliöjalaksi tai suorakulman muotoiseksi jalaksi. Kyseiset ihmiset ovat erittäin tarkkoja ja suunnitelmallisia. He suunnittelevat kaikki asiat tarkasti ja ovat matemaattisesti lahjakkaita. Heillä ei ole valtavasti ystäviä, mutta muutama todella hyvä ystävä riittää. Suhteissa neliöjalkaiset ihmiset ovat huomaavaisia ja huolehtivat kaikista perheenjäsenistään tarkasti.

Via: Diply.com

Arkkitehdit pystyvät luomaan arkisistakin esineistä todella puoleensavetävän näköisiä. Pienet yksityiskohdat ja loppuun asti hiotut muodot saavat aikaan suurimman eron luksuksen ja tavallisen esineen välillä.

Tässä koosteessa on esiteltynä upeita lavuaareja, jotka saavat aikaan sisustuskuumeen.

1.

15

Lähde

2.

14

Lähde

3.

13

Lähde

4.

12

Lähde

5.

11

Lähde

6.

10

Lähde

7.

9

Lähde

8.

8

Lähde

9.

7

Lähde

10.

6

Lähde

11.

5

Lähde

12.

4

Lähde

13.

400005-650-1451995813-13807

Lähde

14.

2

Lähde

15.

1
Lähde

Mikä näistä oli suosikkisi?

Via: Brightside

Söpö donitsityyny on helppo tehdä, jos näppäryyttä käsistä löytyy. Tarvitset vain huopaa, pumpulia, kuumaliimaa ja ompeluvälineet. Värikäs koristetyyny sopii minne vain kotona, esimerkiksi lapsille tai olohuoneen sohvalle. Ehkä perheen koirakin saattaisi innostua uudesta pehmeästä pedistä?

Uuden vuoden kunniaksi on mukava kokeilla myös uusia hiustyylejä, jotka sopivat yhteen luonteesi kanssa. Usein ongelmana on, että ohjeet kampauksen tekemiseen ovat epäselkeitä ja niitä on tämän vuoksi vaikea noudattaa.

Tähän koosteeseen on listattu 20 helppoa kampausta, jotka jokainen osaa tehdä. Kampauksien teko on ohjeistettu kuvissa vaihe vaiheelta, jotta onnistuminen olisi taattua.

1.

20

2.

19

3.

18

4.

17

5.

16

6.

15

7.

14

8.

13

9.

12

10.

11

11.

10

12.

9

13.

8

14.

7

15.

6

16.

5

17.

4

18.

3

19.

2

20.

1

Via: Brightside