Joella, järvellä tai merellä on ihana veittää aikaa — veden läsnäolo saa ainakin minut rauhoittumaan ja ajattelemaan positiivisia asioita. Sama pätee myös tähän mieheen, joka rakastaa viettää vapaa-aikaansa veden äärellä.

Thomas Patterson oli melomassa joella, kun hän huomasi jotain erikoista: joen keskellä seisoi orava, joka oli jäänyt saarroksiin veden ympärille. Eläin oli ilmeisesti aiemmin pudonnut veteen ja oli ajautunut virran mukana kivelle.

Orava ei olisi päässyt turvaan ilman Thomas apua — mies ansaitsee teostaan mitalin!

Koirat ovat todella nopeita oppimaan — ihmiset ovat hyödyntäneet tätä ominaisuutta jo vuosituhansien ajan ja aikojen saatossa kyseisistä karvaturreista on tullut parhaita ystäviämme.

Koirat osaavat pitää meille seuraa, suojella sekä rakastaa — vastapalvelukseksi ne eivät halua muuta kuin rakkautta (ja ehkä myös muutaman herkkupalan.)

Tällä videolla näemme todella ainutlaatuisen tilanteen, kun mies saapuu pyörän luona odottavan koiransa luokse. Koira näyttää todella innostuneelta, enkä ihmettele miksi. Se pääsee kohta ajelulle yhdessä parhaan ystävänsä kanssa.

Katso ihana video alapuolelta:

Kissat ovat todella ketteriä ja niillä on huima ponnistusvoima. Kissat eivät myöskään koskaan laskeudu selälleen, toisin sanoen niitä voisi kutsua eläinkunnan ninjoiksi?

Omistaja oli kärsinyt öisin ongelmasta: kissa oli tullut makuuhuoneeseen ja herättänyt hänet avaamalla oven. “Fiksu” ihminen keksi tämän jälkeen keinon, jonka avulla kissa tulisi pysymään loitolla. Hän rakensi vesiesteen, jonka seurauksena kissa “ei pääsisi” enää makuuhuoneeseen. Viisas ja ketterä kissa ei kuitenkaan kauan tuskaillut uuden esteen kanssa.

Katsoin tämän videon ja olen 100% varma siitä, että kissat ovat maailmamme ovelimpia eläimiä!

Me kaikki olemme vuosien saatossa saaneet todeta, että papukaijat ovat todella sosiaalisia ja iloisilta vaikuttavia eläimiä. Sosiaalisuudestaan johtuen, linnut tarvitsevat ympärilleen ystäviä, joiden kanssa ne voivat “keskustella.” Ystäviksi sopivat toiset eläimet, ihmiset tai sitten lelut.

Tällä videolla näemme todella suloisen tilanteen: omistajat ovat ostaneet papukaijalleen uuden pupun. Lintu odottaa kärsimättömänä suurta paljastusta ja se ei meinaa pystyä pidättelemään onneaan nähdessään uuden ystävänsä.

Voit katsoa suloisen tilanteen alapuolelta:

Meri on majesteettinen näky — se osaa olla kirjaimellisesti jopa tappavan kaunis. Kaikki elämä on lähtöisin vedestä, jonka seurauksena on luonnollista, että tunnemme suurta kunnioitusta meriämme kohtaan.

Sri Lankan laivastossa työskentelevät merimiehet huomasivat vedessä erikoisen möykyn. He menivät lähemmäksi ja huomasivat, että möykky liikkui ja näytti taistelevan hengestään. Miehet olivat tehneet yllättävän löydön: meressä oli kaksi norsua.

Norsut olivat yrittäneet uida toiselle saarelle, mutta voimakas virta oli vienyt ne mennessään. Valtavat eläimet olivat hengenvaarassa ja ne tarvitsivat ihmisten apua enemmän kuin koskaan.

Pelastusoperaatioon kului useita tunteja, mutta eläimet saatiin lopulta hinattua turvallisesti rannalle. Norsut juoksivat tämän jälkeen takaisin metsään — norsut ovat varmasti ikuisesti kiitollisia ihmisille, jotka pelastivat ne.

Katso upea pelastusoperaatio alapuolelta: