Jokainen eläin ansaitsee uuden mahdollisuuden, mikäli se joutuu vaikeuksiin — sama pätee mielestäni myös ihmisiin.

Krokotiilit ovat tunnetusti pelottavia saalistajia, jotka voivat tappaa jopa ihmisen. Krokotiilit eivät kuitenkaan käyttäydy tarkoituksella pelottavasti, sillä ne toimivat vain vaistojensa mukaan.

Moni ei olisi uskaltanut auttaa tätä pulassa ollutta krokotiilia. Onneksi paikalle sattui kuitenkin rohkea mies, joka päätti ryhtyä pelastustoimiin. Ilman miestä krokotiili olisi luultavasti nääntynyt nälkään.

Katso video ja jaa se ystävillesi, mikäli arvostat kaikkia eläimiä olivat ne sitten saalistavia petoja tai suloisia kissoja.

Pohjoisessa hirvillä on runsaasti tilaa liikkua ja hankkia ravintoa. Kaikki eläimet eri puolilla maailmaa eivät ole läheskään niin onnekkaassa asemassa. Tämän vuoksi on erikoista, että hirvi oli eksynyt keskelle parkkipaikkaa, kun sen lähettyvillä olisi varmasti ollut parempiakin piilopaikkoja.

Uskon itse, että hirvi halusi pysyä turvassa saalistajilta — se oli nimittäin juuri synnyttänyt pienen vasan, joka on todella todella altis metsässä vaaniville pedoille.

Ihmiset eivät aluksi ymmärtäneet, mistä oli kyse. Hirvi oli maannut 9 tunnin ajan ja he luulivat, että se oli loukannut itsensä. Emo oli kuitenkin koko tämän ajan synnyttänyt vasaa, joka lopulta pääsi maailmaan turvallisesti.

Katso ainutlaatuinen video alapuolelta:

Poliisit saattavat joutua pelastamaan ihmisiä tai eläimiä, vaikka he eivät olisikaan työvuorossa — sama pätee kaikkiin ihmisiin.

Steve Mullen ja Brad Smith olivat viettämässä vapaapäivää merellä, kun he huomasivat vedessä kilpikonnan. Eläin oli juuttunut rapumertaan ja se ei ollut onnistunut vapauttamaan itseään omin avuin. Kilpikonna oli todella uupunut ja se olisi luultavasti kuollut ilman miesten apua.

Kilpikonnan koko löi miehet ällikällä, he arvioivat, että se oli noin 2,4-2,8 metrin pituinen!

Katso alta video, jossa sankarit pelastavat hädässä olevan kilpikonnan:

On olemassa ihmisiä, jotka tekevät kaikkensa auttaakseen hädässä olevia eläimiä — tämä on erittäin hienoa asia, sillä liian moni kotieläin joutuu kokemaan elämänsä aikana vääryyttä.

Koiranpentu oli joutunut veden varaan ja se ei päässyt ylös liukasta ja lähes pystysuoraa kiviseinää pitkin. On hienoa nähdä, kuinka tämä mies vaaransi jopa oman henkensä auttaakseen hädissään olevaa eläintä.

Saamme lopulta nähdä, kun koira haluaa kiittää omistajaansa. Eläin ei meinaa pystyä hillitsemään itseään, kun se pyörii omistajan ympärillä.

Jaa tämä artikkeli, mikäli arvostat ihmisiä, jotka auttavat eläimiä!

Valokuvat ovat ihania — niitä voi katsella useiden vuosien jälkeen ja muistella menneitä aikoja. Valokuvat ovat myös oiva tapa tallentaa tilanteita, jotka muuten saattaisivat ajan juostessa unohtua. On kuitenkin hyvä muistaa, että kuvat kannattaa silloin tällöin käydä teetättämässä, sillä rikkinäisen puhelimen sisällä olevat valokuvat eivät paljoa lohduta.

Joka tapauksessa äiti halusi ottaa tyttärestä ja koirasta valokuvan. Kaksikko asettui kiltisti riviin ja tämän jälkeen äiti pyysi heitä hymyilemään. Koira ei ilmeisesti aluksi kuullut pyyntöä, mutta lopulta se teki ilmeen, joka on saanut ihmiset ympäri maailmaa nauramaan.