Kiinassa sijaitseva Aizhai silta on maailman kahdenneksitoista pisin silta. Se rakennettiin, jotta pikajunat pääsisivät kulkemaan nopeammin eri kaupunkien välillä. 1146 metriä pitkä ja 350 metriä korkea silta onkin maailman kuudenneksi korkein silta ja maailman pisin tunnelista tunneliin silta, joka sisältää 1888 valoa parantamaan näkyvyyttä öisin.

Siltaa alettiin rakentamaan lokakuussa 2007 ja se oli täysin valmis 2011 vuoden lopussa edellä aikatauluaan. Silta avattiin ihmisille maaliskuussa 2012.

Tällä hurjalla videolla kiinalainen mies hyppää ensimmäisenä maailmassa Aizhai sillalta. Suuri väkijoukko on katsomassa miehen hyppyä ja noin puolessa välissä videota mies lähtee syöksyyn. Hyppy onnistuu loistavasti ja mies pääsee turvallisesti maahan yhtä hienoa kokemusta rikkaampana.

Osa kissoista on tunnetusti itsekkäitä, eivätkä he piittaa omistajistaan. ”Teddy The Asshole Cat” naurattaa ihmisiä netissä, sillä 19 sekuntia kestävällä videopätkällä kissa pudottaa omistajansa purkin lattialle ja katsoo sen jälkeen kameraan haukotellen. Mitä mieltä sinä olet kissojen käytöksestä ja ottaisitko mielummin kissan vai koiran?

Google street viewiin on tallentunut tuhansia hauskoja tilannekuvia, joista tähän on koottu osa hauskimmista. Mukana on muun muassa nainen, joka näyttää peppuaan ja hieman surullisempia kuvia, esimerkiksi hevonen, joka syö ruokaa roskakasasta. Kuvat on poiminut mies nimeltä John Rafman ja voit käydä tutustumassa hänen sivuihinsa tästä.

20-vuotista historiaansa juhlivan opiskelijoiden suosiman GOOM13-risteilyn ohjelma on valmis ja julkistettu. GOOM:in juhlaristeilyn artistivieraita ovat aiemmin julkistetun erikoiskeikan tekevän Apulannan lisäksi vuoden 2012 virallisesta kesähitistä ”Sokka Irti” vastaava Cheek, ”Puumaa mä metsästän” -albumin toukokuussa julkaissut Stig sekä levylaulajinakin kunnostautuneet NRJ:n Aamupojat. Kansainvälisenä tähtenä yleisön eteen laivalla nousee saksalainen E-rotic.

Musiikin ja bileiden jatkumisesta tuttuun tapaan kellon ympäri ovat takaamassa suomalaiset DJ:t, kuten JS16, Mista S, Spinny ja Lovetone. Risteilijöille on tarjolla myös muuta täydentävää ohjelmaa maailman suurimman wiuhahduksen, PaskanMusiikinFestivaalin sekä muiden GOOM:lle tuttujen viihdenumeroiden myötä. Tarkka ohjelma-aikataulu julkaistaan lokakuun alussa osoitteessa www.goom.net.

GOOM13-risteilyt seilataan 10. ja 11.helmikuuta Turusta lähtevällä Silja Europalla. Yleinen lipunmyynti alkaa 4.9.2012 Matka-Vekassa. GOOMipeikkomyynti eli ryhmälippujen myynti on jo käynnissä. Viime risteilyillä kävijöitä oli yhteensä lähes 5000 ja nyt tavoitteena on kaksi loppuunmyytyä laivaa.

Japanilaisen sushiravintolan kokin taidot saavat kunnioitusta internetissä. Purjot leikataan salamannopeasti, sipulista tulee täydellisesti leikattua ja kurkuista taideteoksia. Tämä mestarikokki osaa leikata nopeasti, siististi ja taidolla!