Laita kaikki syrjään hetkeksi, sillä tämä on näkemisen arvoinen suoritus. Uima-allasalueella järjestetään hotellin asukkaille steppijumppatunti. Muut ahertavat kutakuinkin niin kuin ohjaajakin, mutta yksi puurtaa muita enemmän. Tämä iloinen killikkamahainen kaveri nauttii pienissä uimahousuissaan suuresti tuosta liikuntatuokiosta. Lantio liikkuu paremmin kuin suurimmalla osalla universumin asukkaista ja rytmi on syvällä suonissa. Iloinen veijari!

Kerrassaan nerokas keksintö. Tällainen automaatti ilmestyi Istanbulin kaduille. Joka kerta, kun joku kierrättää muovipullon, automaatti tiputtaa ruokaa kulkukoirille. Laite ei aiheuta kustannuksia, sillä ruoka maksetaan pullorahoilla. Keksinnön voimin pyritään pitämään huolta kaupungin siisteydestä, kierrätyksestä ylipäätään sekä lukuisista kulkukoirista.

Miehet ja naiset ovat vähän semmossii, että ne eroavat monessakin asiassa toisistaan ja aika paljonkin. Onneksi. Sillä olisi elämä aika tylsää, jos kaikki olisi samanlaisia. Tähän on koottu 22 kuvaa, jotka paljastavat ihmisrodusta kaiken.

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.

 

15.

 

16.

 

17.

 

18.

 

19.

 

20.

 

21.

 

22.

Japanilainen komediakaksikko Gamarjobat tekee jotain niin yksinkertaisen nerokkaan hauskaa, ettei tällaista voi odottaa. Nämä vitsit ja temput ovat juuri niitä klassikoita, joita isät esittävät lapsilleen. Mutta tämä kaksikko tekee kaiken aivan käsittämättömän hyvin ja niin suunnitellusti, että yleisö ei voi muuta kuin nauraa.

Jokainen katsoja on nähnyt nämä temput ja jokainen katsoja on kokeillut näitä hassuttelumielessä joskus itse. Mutta ne tuskin ovat näyttäneet tältä.

Havaijin rannikolla yösukelluksella ollut ryhmä kohtasi yllättävän näyn. Rauskuparven seasta paikalle ui pullonokkadelfiini. Se pyöri ryhmän ympärillä tovin ennen kuin yksi sukeltajista tajusi, että se pyytää apua. Delfiinin kyljessä oli nimittäin kalastuskoukku, ja siima oli takertunut sen rinnan ympärille.

Onneksi sukeltajalla oli mukanaan sakset, joilla hän sai pelastettua tuon apua tarvinneen otuksen.