Tukkeutunut WC-pönttö voi olla todellinen rasite, jota ei pysty avaamaan ilman ammattimiehen apua. Onneksi on olemassa kotikonsteja, joilla tukkoisesta pöntöstä pääsee eroon tuossa tuokiossa.

Katso alla olevalta videolta, kun mies kaataa pesuainetta pönttöön ja antaa sen vaikuttaa tovin. Tämän jälkeen hän vetää vessan ja kaikki vesi huuhtoutuu helposti alas viemäriin. Lopputuloksena saat myös raikkaan tuoksuisen vessan!

Tätä videota katsoessa tanssijalka alkaa vipattamaan. Pienet lapset oppivat nopeasti asioita, jonka vuoksi he voivat olla erittäin taitavia pienestä iästään huolimatta. Tällä pojalla taitaa olla tanssimisen taito veressä, sillä hän ottaa haltuun kokonaisen yleisön.

Toivottavasti paikalle palkatut henkilöt eivät pahastuneet, vaikka poika keräsikin itselleen kaiken huomion…

Katso esitys alapuolelta ja tulet varmasti yllättymään siitä, kuinka itsevarma tämä nuorukainen on!

Vlogaaja Timo ”Wilderness” Korpi teki Suomen työ- ja elinkeinoministeriölle videon, joka kehottaa lähimatkailuun. Video on osa WTF – Welcome To Finland -sarjaa. Korpi on matkustanut ympäri Suomea muutaman vuoden ajan ja rakkaus kotimaan erikoisuuksiin näkyy.

Korpi kuvaa perinteisellä tunnelmointityylillä sitä, miten ystävyys alkaa pienistä seikkailuista ja kuinka naapurin tapaaminen voi johtaa upeisiin keskusteluihin. Matkusta lähiöön, hyppää tielle tuntemattomalle ja ota selvää uusista harrastuksista.

Minne sinä matkustaisit?

Erilaiset jongleeraustemput ovat tuttuja monille, mutta kuinka usein näkee tällaista taikuutta yhdistettynä yksinkertaisiin lasipalloihin? Japanissa nähdyssä talent-kilpailussa eräs osallistuja päätti näyttää, miten hypnotisoidaan tuomaristo ihastuksesta. Ihmiset ovat hämmästyneitä hänen lahjakkuudestaan!

Katso ja ihastu!

Itävaltalainen Ernestine Stollberg poseeraa valokuvissa kuin ammattilainen. 95-vuotias nainen käy lähes päivittäin lähivaatekaupassaan ja sen omistaja huomasi Stollbergin mallikyvyt heidän tutustuttuaan paremmin.

“Kun laitan jotakin eleganttia hänen päällensä, hän ottaa heti elegantin asennon. Jos laitan hänen ylleen jotakin siistiä, hän ottaa sen haltuun saman tien. Minun ei tarvitse edes sanoa mitään”, liikkeen omistaja Markus Strasser kertoo Voguelle.

Strasser pukee Stollbergin vaatteisiin, jotka eivät soveltuisi välttämättä kadulla käytettäväksi, mutta näyttävät upeilta valokuvissa. Stollbergille mallintyöt eivät ole uusi juttu, sillä 30-luvulla hän oli osa tanssirevyyryhmää ja sen myötä kameran eteen hyppääminen tuntui luontevalta.