Jalkojemme alla piileskelevä eläin tai muu otus on ajatuksena melko iljettävä varsinkin silloin, kun kävelet paljain jaloin hiekkarannalla. Täysin sileältä ja koskemattomalta näyttävä hiekkaranta voi kätkeä alleen suuren määrän elämää.

Videolla mies kuvaa hiekkarantaa, jonka pinnalla näkyy pienen pieniä koloja. Aluksi ei tulisi mieleen, että jokaisen kolon sisällä asuu elävä olento.

Voit katsoa oheiselta videolta mitä tapahtuu, kun mies kaataa reikiin vettä.

Luonto osaa olla tavattoman voimakas ja samalla kirjaimellisesti myös tappavan kaunis.

Ihmiset saivat todistaa uskomatonta näkyä Puerto Ricossa, Playa Puerto Nuevon rannalla. Kyseessä on erittäin suosittu turistikohde, sillä ranta on suurten kallioiden ympäröimänä. Suojaisa paikka tarjoaakin erinomaisen paikan erityisesti lapsiperheille.

Kaikkina päivinä suojaisa ranta ei kuitenkaan ole sitä, miltä se nopeasti katsottuna näyttää.

Oikeiden tuuliolosuhteiden aikana valtavat Atlantin valtamereltä vyäryvät aallot tulevat nimittäin “kivimuurien” yli.

Ukkonen on asia, joka saa ainakin minut kunnioittamaan luonnonvoimia. Voimakas jyrinä ja majesteettisen kaunis valoilmiö tarjoaa enemmän kuin parhaat Hollywood-elokuvat. Ihmiset voisi nopeasti ottaen jakaa kahteen ryhmään: niihin, jotka rakastavat ukkosta ja niihin, jotka pelkäävät sitä kuollakseen.

Floridasta kotoisin oleva Clint Bevins oli päättänyt kuvata Dayton Beachille noussutta ukkosrintamaa. Hän aavisti, että hetken kuluttua voisi jyristä ja kovaa, niinpä hän kaivoi kameransa esille ja aloitti videokuvaamisen.

Eikä kulunut kuin muutama sekunti ja valtava salama lyö vain muutaman sadan metrin päähän talosta, jossa mies kuvasi tilannetta.

Voit katsoa hurjan, mutta samalla majesteettisen tapahtuman alapuolelta:

Omalta pihalta voi yön jälkeen löytää mitä erikoisimpia asioita varsinkin silloin, kun yön aikana on ollut myrsky. Tässä tapauksessa pihalta ei löytynyt minkäänlaista tavaraa tai eläintä, mutta sitäkin kummallisempi yllätys.

James Collander huomasi pihallaan kuplan, joka oli kuin tyhjästä ilmestynyt nurmikon alle. Mies päätti jättää aamukahvinsa väliin ja lähteä välittömästi tutkimaan, mistä ihmeestä oli oikein kyse.

Mies sai nopeasti selville, että kupla ei mennyt helpolla rikki. Mies pomppi sen päällä ja yritti pistää siihen reikiä tietämättä, mitä sen sisäpuolella oli.

Lopulta kupla puhkeaa ja sen sisäpuolelta tulvii tuhansia litroja vettä, aika erikoista eikö niin?!

Luonto osaa olla pelottavan voimakas, kun se sille päälle sattuu. Tällaiset tilanteet ovat hyvä muistutus siitä, että meidän tulisi kunnioittaa luontoäidin voimia.

Syöksyvirtaus on yleensä ukkosen yhteydessä esiintyvä kylmä ilmavirtaus. Syöksyvirtaus voi olla jopa niin voimakas, että se kaataa puita tai vaurioittaa rakennuksia. Tällä videolla näemme esimerkin syöksyvirtauksen voimasta. Kaverukset kuvaavat tilannetta terassiltaan ja saavat nähdä, kun puut katkeavat kuin pienet tulitikut.

Voit katsoa pelottavan, mutta samalla kiehtovan tilanteen alapuolelta: