Harva ihminen omistaa elämästään vuosikymmeniä rakentaakseen jotain uutta ja ainutlaatuista. Ra Paulette päätti kuitenkin aloittaa pitkäaikaisen haaveensa ja rakentaa valtavan rakennelman New Mexicossa sijaitsevaan luolastoon.

Miestä ei näkynyt 25 vuoteen, koko tuon ajan hän kaiversi luolissa olevaa hiekkakiveä käyttäen inspiraation lähteenä omaa mielikuvitustaan.

Lopputuloksena syntyi luola, joka herätti huomiota ympäri maailmaa.

Ran elämästä kuvattu “Cave Digger” -dokumentti on voittanut Emmyn. Oheisella videolla pääset näkemään, millainen upeasta luolastosta vuosien saatossa tuli.

Vilpitön ilo syntyy usein pienistä yksinkertaisista asioista, kuten tällä videolla näemme.

Viulisti Paige Victoria Park soitti Afrikkalaisessa kylässä olleille lapsille viulua. Hetki oli ainutlaatuinen, sillä kylän lapset eivät olleet koskaan aikaisemmin kuulleet viulun ääntä.

Lasten mielestä viulusta lähtenyt ääni kuulosti äärimmäisen hauskalta ja soiton aikana kaikki lapset alkoivat tanssia iloisesti.

Tätä videota katsoessa on todella vaikea olla hymyilemättä – eivätkö lapset olekin suloisia?!

10-vuotiaiden lauluääni ei tavallisesti ole kehittynyt vielä “huipputasolle” – poikkeuksiakin toki löytyy, kuten esimerkiksi tässä tapauksessa.

Vasta 10-vuotias Alex Pirvu osallistui “Next Start” -nimiseen kykyjenetsintäkilpailuun.

Poika oli valinnut kappaleekseen Queenin megaluokan “The Show Must Go On” -hitin. Tässä vaiheessa täytyy todeta, että Alex Pirvulla oli suuret saappaat täytettävänä, sillä Freddie Mercyryn kaltaista ääntä ei ole kenelläkään muulla artistilla.

Esitys lähti käyntiin hieman jännittynein fiiliksin, mutta odota kunnes kertosäe alkaa ja poika ottaa tilan haltuunsa.

Iän myötä omaa ulkonäköään oppii arvostamaan sellaisenaan kuin se on. 41-vuotias Kerry Grundhoefer oli väsynyt peittämään ikääntymisen mukanaan tuomia jälkiä, jonka vuoksi hän päätti hyväksyä harmaat hiuksensa.

The Makeover Guy, oikealta nimeltään Christopher Hopkins otti Kerryn muodonmuutokseen, jossa 41-vuotiaasta naisesta muutettiin ikäisekseen tyylikäs rouva.

Christopher Hopkins suunnitteli ja teki Kerrylle aivan uuden lookin, johon nainen itse oli myös tyytyväinen.

Voit katsoa oheiselta videolta, miltä Kerry Grundhoefer näytti ennen muutosta ja muutoksen jälkeen!

Michelle oli poikansa kanssa ulkona, kun molemmat huomasivat perheen trampoliinissa jotain erikoista. Trampoliinin päälle oli muodostunut ohut jääkerros, joka oli jäänyt lepäämään tasaisesti maton päälle.

Ja tuumasta toimeen – poika pyysi äitiään kaivamaan kameran esille.

Äiti ei tässä vaiheessa arvannut, että hän tulisi kuvaamaan videon, joka leviäisi internetissä tuhansien silmäparien nähtäväksi. Poika oli samalla kehottanut äitiään laittamaan kamerasta “hidastettu video” -asetuksen, jotta jään murtuminen tallentuisi mahdollisimman tarkasti videolle.