Instagram-käyttäjä Casey kuvaa todella hätkähdyttäviä videoita veden alla hyödyntäen suosittua selfie-tikkua. Useissa videoissa hän ui kilpikonnien kanssa eikä voi miettiä, kuinka meri on niin uskomattoman kaunis!

A video posted by Casey (@yesaccasey) on

A photo posted by Casey (@yesaccasey) on

A video posted by Casey (@yesaccasey) on

A photo posted by Casey (@yesaccasey) on

A video posted by Casey (@yesaccasey) on

A photo posted by Casey (@yesaccasey) on

A video posted by Casey (@yesaccasey) on

Danielle on työskennellyt koko elämänsä susien kanssa ja hän on tämän myötä eläimistä on kehittynyt hänen ystäviään. Sudet ovat ilmeisesti hyväksyneet naisen ”laumaansa”, sillä ne menevät tervehtimään Daniellea pussaamalla häntä kasvoille. Kekoa 2 -niminen susi ei kuitenkaan tunnu saavan tarpeeksi huomiota, sillä se heittäytyy maahan ja kerjää rapsutuksia.

Videota katsoessa on myös helpompi hahmottaa, kuinka valtavia sudet ovat, sillä Danielle näyttää varsin pieneltä tämän majesteettisen eläimen vieressä.

Videon opetus on se, että myös pedot ja metsästäjät tarvitsevat joskus rakkautta ja huolenpitoa.

Kulning on laulu, jota tavallisesti käytetään lehmien paimentamiseen laitumellla. Tällä videolla nainen kuitenkin päättää kokeilla, mitä tapahtuu, jos hän laulaa järvelle. Hetken päästä kaksi joutsenta saapuvat laiturin lähelle tervehtimään laulun lurittanutta naista. On se luonto ihmeellinen!

Tällä hetkellä maapallolla on käynnissä suuri sukupuuttoaalto, jollaista ei olla nähty koko ihmisten olemassaolon aikana. On valitettavan surullista, että ihmiset ovat syy sukupuuttoaaltoon, joka vie näitä upeita eläinlajeja ikuiseen unholaan.

Tällä koskettavalla videolla pääset näkemään harvinaista videomateriaalia jo sukupuuttoon kuolleista eläimistä.

Los Angelesissa saattaa tällä hetkellä olla vaikeaa saada pöytävarauksia osasta kaupungin parhaita ravintoloita. Syynä saattaa olla tämä Popeye-niminen koira. Tämän hurmurin omistaja Ivy Diep kertoo, että löydettäessään Popeye oli todella laiha, mutta saatuaan rakastavan kodin koirasta tuli niin suloinen, että Diepin ystävä kehotti tätä aloittamaan koiralle omistetun Instagram-tilin, josta tulikin iso hitti. Diep kertoo, että Popeye on todella hyväkäytöksinen eikä oikestaan järin kiinnostunut kuvissa esiintyvistä herkuista.

1.

2.

3.

4.

5.

Lähde: Bored Panda