Monet ihmiset kerjäävät rahaa, sillä he tienaavat siten paljon enemmän rahaa kuin työpaikoilla olisi tarjota. Jotkin jopa esittävät vammautunutta, jotta sympatiaa ja rahaa heruisi enemmän.

USA:ssa kerjäävä mies liikkuu kaduilla pyörätuolissa ja esittää kehitysvammaista tienaamalla huimat 100 tuhatta dollaria vuodessa. Toimittajat olivat saaneet miehen huijauksesta kiinni, mutta mies ei asiasta paljoa välittänyt.

Vitaly Zdorovetskiy päätti tehdä testin ja kysyä naisilta kuinka moni heistä kyykkää kuntosalilla. Mies meni juttelemaan naisille mittanauhan kanssa ja moni nainen antoi mielellään mittauttaa oman takamuksensa.

Vitaly sai myös monia puhelinnumeroita asiasta innostuneilta naisilta. Hän sanoi järjestävänsä bileet, johon vain ison takamuksen omaavat naiset pääsevät sisään.

Apinat ovat erittäin älykkäitä eläimiä ja ne pystyvät moniin arkisiin askareihin, mihin myös ihminen pystyy. Tällä videolla pieni apina tilaa automaatista itselleen juoman ja antaa yli jääneet rahat takaisin omistajalleen.

Lisäksi eläin korkkaa pullon itse auki ja ottaa ylpeänä huikan ostamastaan juomasta.

Rottweilerit ovat itsevarmoja ja rohkeita koiria, jotka puolustavat omiaan tarpeen tullen. Tällä videolla kojootti hyökkäsi chihuahuan kimppuun, mutta onneksi ”Happy” niminen rottweiler tuli paikalle ja näytti kaapin paikan.

Trixxie niminen chihuahua olisi varmasti joutunut pedon suuhun ilman luotettavaa ystäväänsä.

Kouluissa kiusaamista tapahtuu valitettavan paljon ja moniin tapauksiin on myös erittäin vaikeaa puuttua. Koulukiusaaminen saattaa johtaa suuriin itsetunto-ongelmiin ja pahimmillaan muiden tai itsensä vahingoittamiseen.

Tämän pojan isä halusi hänen poikansa saavan olla rauhassa koulussa, joten hän tuli paikalle konekiväärin kanssa ja alkoi ampumaan satoja panoksia ilmaan. Tämän jälkeen poikaa ei luultavasti olla kiusattu, mutta luultavasti poika erotettiin koulusta.