Norsunpoikasta ”haastattelemassa” ollut mies ei saanut hetken rauhaa, kun eläin halusi leikkiä ystävänsä kanssa. Mies yritti kertoa surullisesta, mutta samalla tärkeästä ongelmasta, joka liittyy norsujen salametsästykseen.

Norsunluu on edelleen arvokasta kauppatavaraa pimeillä markkinoilla, jonka vuoksi salametsästäjät ampuvat norsuja ja sahaavat niiden torahampaat irti.

Pieni norsunpoikanen ei ole kuitenkaan tietoinen vaaratekijöistä ja se tekee sitä, minkä se osaa parhaiten – eli leikkii kuten kuka tahansa muukin poikanen.

Voit katsoa suloisen haastattelun alapuolelta!

Uudet tuttavuudet sekä arkipäiväiset asiat voivat olla vauvoille ja pennuille jopa jännittäviä. Uteliaisuus on ominaisuus, joka yhdistää kaikkia vauvoja, pentuja ja poikasia – tämä on tärkeä ominaisuus, sillä vain asioita tutkimalla voi oppia uusia asioita.

Videolla pieni koiranpentu tutustuu värikkääseen kurpitsaan. Pentu ei tunnu ymmärtävän sitä, että kurpitsa ei ole elävä olento – silti koiranpentu yrittää komentaa paikallaan seisovaa hedelmää.

Corgeja on käytetty alunperin paimenkoirina, jonka vuoksi pienen pennun vaistot kertovat, että kurpitsaa täytyy komentaa.

Voit katsoa suloisen videopätkän alapuolelta!

Villieläimen täytyy opetella kävelemään jo muutama minuutti syntymän jälkeen. Tämä johtuu siitä, että ympärillä vaanivat pedot voivat helposti napata pienen eläimen, joka ei pysty liikkumaan. Samaan aikaan muutkin asiat ovat täysin uusia – kuten tämän pienen norsunpoikasen tapauksessa.

”Mikä ihmeen kärsä mulla roikkuu naamassa”

Norsulaumaan oli syntynyt uusi poikanen, joka oli vastikään löytänyt oman kärsänsä. Pitkää ja kummallista ”letkua” oli vaikea hallita, eikä norsunpoikanen tuntunut löytävän sille muuta kuin leikkitarkoitusta.

Norsut kuitenkin kuuluvat maailman älykkäimpien eläimien joukkoon, joten eiköhän norsunpoikanen opi nopeasti mitä erikoisella työkalulla kuuluu oikeasti tehdä.

Katso suloinen video alapuolelta!

Eläinten ystävyys ei tunne minkäänlaisia rajoja – tämän vuoksi meillä ihmisillä olisi niistä paljon opittavaa.

Kojootin ja vuohen ystävyys ei kuulosta alkuunkaan loogiselta, sillä luonnossa viili kojootti yrittäisi luultavasti syödä vuohen. Tällä kertaa tilanne on kuitenkin toinen, sillä kojootti ja vuohi ovat ystävystyneet saman katon alla.

Videota katsoessa ei voisi tulla mieleenkään, että kyseiset eläimet ovat luontaisia vihollisia keskenään.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun kojootti pomppii sohvalta toiselle ja vuohi seuraa iloisesti heiluttaen samalla töpöhäntäänsä.

Koirat osaavat olla tavattoman ihania niiden omistajia ja muita perheenjäseniä kohtaan. Erityisen ihania ovat videot, joissa koirat ja lapset leikkivät yhdessä. Koira- ja vauvavideot tuovat päivään piristysruiskeen, joka auttaa jaksamaan pienten vastoinkäymisten läpi.

Tällä videolla näet pienen tyttövauvan, joka on saanut uuden ystävän. Uusi tuttava ei ole kuitenkaan ihminen, vaan suurikokoinen bokseri, joka näyttää pitävän leikkitoverinsa viihdyttämisestä.

Koira on tuonut tytön eteen pienen lelun, jota se heiluttelee ympäriinsä. Vauvan mielestä tämä yksinkertainen leikki on todella huvittava ja koira innostuu tästä entistä enemmän.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta!

Evästevalinnat