Urheilumatseissa katsomoissa saattaa tapahtua kummallisia asioita, joista katsojat eivät yleensä jää kiinni. Joskus kameramiehet näkevät kuitenkin tilanteen ja laittavat tilanteen näkymään suurelta näytöltä.

Tällä videolla mies teki törkeän tempun, sillä hän alkoi kourimaan pyörtyneen naisen rintoja.

Sean ja Lynn saivat tietää perheenlisäyksestä, ja he halusivat kertoa Seanin äidille raskausuutisesta hieman erikoisemmalla tavalla hänen syntymäpäivänsä kunniaksi. Videolla näet, kuinka Seanin äiti etsii syntymäpäiväyllätystään keittiöstä. Hän löytää lopulta pullan uunista, ja ei mene aikaakaan kun hän ymmärtää sen merkityksen.

KOMOn toimittajat Connie Thompson sekä Mary Nam testasi ”Bottle Top” nimistä tuotetta suorassa uutislähetyksessä. Tuotteen tarkoituksena on helpottaa tölkistä juomista sekä kaatamista, mutta tuote ei ihan toiminutkaan odotetulla tavalla. Connie ja Mary saivat ihmisten vakuuttamisen sijasta melkoisen sotkun aikaan.

Onneksi he osasivat ottaa asian huumorilla, vaikka heitä mahtaakin nolottaa hieman!

Nämä miehet ovat tuttuja youtube videoistaan, missä he tekevät kaikkea hullua ja tyhmää. He halusivat tehdä kerrankin jotain erilaista, joten he päättivät auttaa kodittomia ja piristää heidän päiväänsä.

Miehet antoivat kodittomille ihmisille ruokaa, vettä, rahaa sekä vaatteita. He myös varmistivat, ettei heidän antamansa raha mene alkoholiin tai muihin päihteisiin.

Koirat ovat yleensä ystävällisiä ja iloisia, mutta joitakin asioita ne eivät voi sietää. Yksi niistä asioista on  puhallin, joka antaa näkymättömän haasteen koiralle.

Tällä videolla koira varmasti sai ihmetellä kovaa tuulta, joka tuli mustasta puhaltimesta.

Evästevalinnat