Edward “Barry” Archbold kuoli Floridassa perjantaiyönä syötyään runsaasti eri ötököitä. Archbold oli juuri voittanut ötökänsyöntikilpailun, jonka palkintona oli python-käärme.

Kilpailun aikana mies söi 30 torakkaa…


Lähde: Shutterstock
100 tuhatjalkaista…


Lähde: Shutterstock
Ja yli 30 kastematoa…


Lähde: Shutterstock

Suositun pelisarjan Assassin’s Creedin kolmas osa ilmestyy 31. lokakuuta. Tällä kertaa pelaaja saa salamurhailla vihollisia vallankumouksellisessa Amerikassa.

Tämä onnettomuus tapahtui Keski-Venäjällä Tatarstanin alueella. Kia merkkisen katumaasturin ajaja on nainen, ja hänellä on kyydissään humaltunut aviomies ja kaksi lasta. Kia lähtee ohittamaan toista henkilöautoa huonossa paikassa, ja ei ehdi takaisin omalle kaistalleen ennenkuin vastaantuleva rekka on jo kohdalla.

Ohittamaan lähtenyt auto väistää rekan pakkoliikkellä, törmäten samalla oikealla kaistalla olleeseen autoon. Törmäyksen voimasta ohitettava auto tuhoutuu täysin, kun taas katumaasturi selviää peltivahingoilla.

Oda merkkisessä henkilöautossa oli kolme ihmistä, he ovat tällähetkellä erittäin kriittisessä tilassa.


Korealainen vaihto-oppilas laitettiin tanssimaan Gangnam Styleä koko koulun edessä. Kyseessä oli eräänlainen mopotus, sillä nuori mies oli muutama päivä sitten saapunut Amerikkaan ja oppilaat päättivät kokeilla miehen hermoja. Tanssi onnistui erittäin hyvin ja koulu tanssi vaihto-oppilaan mukana täpinöissän. Korealaisopiskelijalla on aikamoiset teräspallit ja nyt hän on varmasti suosittu uuden koulunsa keskuudessa.


Parkour on Ranskassa kehitetty liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Parkourissa pyritään pitämään liike mahdollisimman sulavana. Parkourin isinä pidetään David Belleä ja Sébastien Foucania, joista on tehty useita videota nettiin. Parkour on kaupunkilaisen harrastuksen maineessa, mutta lajia on myös mahdollista harrastaa metsässä.

Tällä videolla poika hyppää kaiteen yli, mutta jalka sattuu osumaan siihen tempun ollessa kesken.