Kop, kop, kuka siellä? No muutama ankanpoikanen vaan, jotka kovasti näyttäisivät olevan jotain vailla.

Mies kuuli ovelta hiljaista koputusta ja meni katsomaan, kuka ovella oikein on. Oven takana seisoskeli emoankka ja sen kahdeksantoista pientä tipusta, jotka nokkivat terassin lasiovea. Mies avasi oven ja meni pihalle niiden kanssa. Uteliaat poikaset olivat kovasti miehessä kiinni ja piipittivät hänen jaloissaan kovaan ääneen.

Tämä ei selvästikään ollut ensimmäinen kerta, kun mies sai seuraa näistä suloisista linnuista.

Lemmikit aistivat heti, kun omistaja on lähdössä reissuun. Ei tarvitse edes vyölaukkua kaivaa esiin, kun ne huomaavat matkakuumeen nousevan. Nämä 17 eläintä ovat sitä mieltä, että omistaja ei lähde ollenkaan mihinkään koskaan tai sitten ottaa karvaisen kaverinsa myös mukaan.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Mitä tapahtuu, kun kissa pääsee veden äärelle katselemaan delfiinejä? No siinä voi käydä jotenkin tällä tavalla. Veneilyä rakastava Thunder-kissa sai ystävän uteliaasta delfiinistä, joka pusutteli karvaista kuonoa hellyyttävällä tavalla.

Tällä koiralla on oma paikkansa autossa. Nimittäin pahvilaatikko, jota koira rakastaa yli kaiken. Aina, kun on aika mennä autoon, niin koira juoksee suoraan pahvilaatikkoonsa istumaan.

Omistaja halusi vähän jekuttaa koiraansa ja vaihtoi joka kerralla laatikon pienempään. Lopulta koira ei enää mahtunut pahvilaatikkoon, mutta eipä se näyttänyt sitä haittaavan. Pahvilaatikko on aina pahvilaatikko – oli se sitten minkä kokoinen tahansa.

Mitä tekee kissa, joka haluaa pusun? No tietenkin kerjää sitä niin kauan, että saa tahtonsa läpi. Tassullaan se vähän tökkii ja kokeilee, että josko nyt omistaja olisi pusuttelutuulella.