Jotkin ihmiset osaavat imitoida hauskasti eri laitteita ja tällä tavalla viihdyttää ihmisiä.

Videolla mies esittää sahaavansa puun moottorisahalla, äänenlähteenä toimii suu.


Silloin tällöin pariskunnat haluavat vaihtelua ja päättävät kokeilla seksiä muiden ihmisten kanssa. Joskus teoista ei jää kiinni, mutta yleensä kiinni jäädessä tilanne on erittäin nolo ja kinkkinen.

Tällä videolla kaksi nuorta naista antavat pettäjämiehelle kunnon opetuksen, eikä hän varmasti tule pettämään enää tulevia tyttöystäviään.

Tässä kuvasarjassa esiintyvät julkkikset ovat tunnettuja ympäri maailmaa. Nyt pääset näkemään, miltä nämä kaverit näyttivät nuorina. Suurimman osan henkilöistä tunnistaa heti ja kasvonpiirteet ovat säilyneet samana useiden vuosien aikana.

Eminem, 12

Steve Jobs, 18

Amy Winehouse, 8

Sean Connery, 23

Lady Gaga, 8

George Clooney, 15

Angelina Jolie, 11

Clint Eastwood, 26

Stephen Colbert, 22

Britney Spears, 11

Leonardo DiCaprio, 16

Jamie Foxx, 17

Beyonce, 7

Bruce Willis, 22

Ryan Seacrest, 13

Madonna, 7

Lähde: Boredpanda


Jokainen on varmasti joskus hyppinyt hyppynarulla, mutta tämän lajin vieminen näin ammattimaiselle tasolle onkin eri asia.

Adrienn Banhegyi pitää hallussaan kahta maailmanennätystä, joita ei ainakaan tähän asti ole vielä rikottu. Katso naisen facebooksivut: www.facebook.com/pages/Adrien


Ihmiset eivät aina humalapäissään tajua leikkiensä vaarallisuutta. Tämä video on hyvä osoitus esimerkiksi siitä, että hiilidioksiditankkien kanssa ei kannata pelleillä.

Aluksi kaikki sujuu hyvin, kunnes tankin hiilidioksidi alkaa purkautua erittäin kovalla voimalla…

Evästevalinnat