Mies kyllästyi puutarhavajaansa, joka toimi ainoastaan vanhojen romujen säilytyspaikkana. Vajassa itsessään ei ollut mitään vikaa, mutta sen käyttötarkoitus oli hukassa. Niinpä hän ryhtyi tuumasta toimeen ja pisti kaiken uusiksi.

Lopputulos on todella timanttinen!

Vanha vaja tarvitsi uuden sisustuksen…

… joten siitä tuli pieni elokuvateatteri!

Kaikki on vimpan päälle.

Jopa kaikkein tärkein löytyy eli karkkihylly.

Tähtitaivas kruunaa kaiken.

Mieletön!

Lähde: The Torii Cinema

Via LADbible

Cai Guoqiang on Kiinasta kotoisin oleva taiteilija, joka on kehittänyt upean “Sky Ladder” -ilotulitteen. Raketti nimensä mukaisesti muodostaa taivaalle upeat tikapuut, jotka kiipeävät taivasta kohti.

Ilotulite vaatii myös jonkin verran laukaisutilaa, sillä se kipuaa yli 500 metrin korkeuteen.

Tasan viisi sanaa ja viisi sekuntia kestää Charly Lusken laulu The Voice of Hollandin laulukilpailussa ennen kuin tuomareiden tuolit kääntyvät. Hän laulaa James Brownin kuuluisan kappaleen This Is A Man’s World. Alkuperäinen versio on tietysti niin huikea, että sitä on vaikea lyödä laudalta. Mutta tämä mies vetää aika kovan coverin.

Sosiaalinen media on tuonut elämään paljon hyviä asioita ja myös kauempana asuviin kavereihin ja sukulaisiin on helpompi pitää yhteyttä.

Aina kannattaa kuitenkin muistaa, että verkossa kuka tahansa voi käytännössä esiintyä kenenä tahansa. Sosiaalisia kokeita kuvaava Coby Persin päätti kokeilla, kuinka helppoa pedofiilien on päästä tapaamaan nuoria tyttöjä. Mies teki itselleen huijausprofiilin, jonka kautta hän jutteli tytöille.

Tulokset olivat pelottavia, sillä kolmesta tytöstä kaikki suostuivat tapaamiseen. Viimeinen tyttö astui jopa pakettiautoon asti, jossa hänen vihaiset vanhempansa olivat odottamassa.

Pieni poika seisoo taekwondo-opettajansa edessä. Nyt on näytön paikka, sillä hän on saamassa valkoisen vyön. Enää tarvitaan muutama liike, jotta vyö voidaan antaa. Pojan yritys on sen verran kova ja tyyli persoonallinen ja luova, että tottakai tästä kaikesta tulee palkinto. Aivan järjettömän suloinen ja taitava!