Ei ole karvoihin miestä katsomista. No kyllä on.

Pari vuotta sitten Isaiah Webb, joka kulkee nimellä Incredibeard, päätti keksiä tavalliselle, alaspäin roikkuvalle parralleen jotain aktiviteettia, ettei se ihan pääse tylsistymään. Kuvat levisivät nopeasti ympäri nettiä. Julkkisparran ja sen oheistuotteiden avulla Isaiah kerää rahaa lapsille, joille puhdas vesi ei ole itsestäänselvyys.

Tässä siis 16 kuvaa miehestä ja hänen parrastaan.

Lähde: Incredibeard.com / Youtube / Facebook / Instagram

Via Distractify.com

Kolme naista istuu pöydän ääressä. Kaikki näyttää ihan normaalilta, ja he alkavat jutella elokuvista. Yhtäkkiä kuitenkin yksi naisista alkaa puhua toisen naisen päälle. Keskeytetyn naisen reaktiosta selviää nopeasti, että he käyttäytyvät toisiaan kohtaan samalla tavalla kuin he käyttäytyisivät lapsiaan kohtaan. Ja tästähän syntyy hyvää huumoria.

Joskus kömmähdyksiä sattuu kaikille. Tänä päivänä yleistä on kuitenkin, että ne päätyvät tuotapikaa nettiin ja sosiaaliseen mediaan. Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa kannattaa olla tarkkana, mitä suustaan päästää.

1. Iloinen täti tai setä

Lähde

2. Tämä henkilö, joka söi Babybel-juustoa ensimmäisen kerran

Lähde

3. Mies, joka käytti sateenvarjoa omaperäisellä tavalla

Lähde

4. Taiteilija, jonka piirtämä tupakansavu uhmaa fysiikanlakeja

Lähde

5. Nainen, joka luulee, että kolmosten odottaminen kestää 27 kuukautta

Lähde

6. Hän, joka leikkasi tämän pitsan

Lähde

7. Yrittäjä, joka ei ole ymmärtänyt ”selfien” merkitystä

Lähde

8. Tämän omaperäisen tarjouksen laatija voisi kerrata muutaman ala-asteen matematiikan tunnin

Lähde

9. Kaverukset, jotka haluavat istua kaiken muun paitsi penkkien tai tuolien päällä

Lähde

10. Nainen, joka aikoo ilmeisesti sahata jalkansa tai kätensä irti

Lähde

11. Henkilö, joka täytti tämän suola-, ja pippuripurkin

Lähde

12. Tyyppi, jolla on ainutlaatuinen käsitys vessassa käymisestä

Lähde

Via: Buzzfeed

Marieke luuli, että hän voitti siskonsa kanssa palkintomatkan, jossa heidän lomanviettoansa kuvataan. Mutta vähän hän tiesi.

Lentokoneen perällä oli nimittäin 40 hänen ystäväänsä ja perheenjäsentään – samoin tuleva aviomies – jotka odottivat koneen nousua. Yhdeksän kilometrin korkeudessa stuertin asuun pukeutunut sulhanen käveli koneen perältä sen etuosaan, jossa Marieke istui. Hän polvistui ja pyysi tämän kättä. Marieke vastasi kyllä, ja he menivät naimisiin yläilmoissa.

Monesti muiden auttaminen luonnistuu parhaiten niiltä, jotka ovat itse kokeneet kovia. Kun kokee rankkoja tilanteita elämässä, osaa paremmin asettaa itsensä toisen asemaan, jolloin auttaminen ja tukeminen tulevat luonnostaan. Pieni poika nimeltä Owen pelasti Haatchi-nimisen koiran adoptoimalla sen. Haatchi-koira on myös kokenut kovia elämässään, koska sillä on vain 3 jalkaa. Se ei onneksi sen menoa juurikaan haittaa, kun se painaa menemään Owenin kanssa.

Tässä jutussa pääset tutustumaan Owenin ja Haatchin tarinaan, jota katsellessa on vaikea olla herkistymättä. Owen kärsii harvinaisesta sairaudesta ja adoptoitu Haatchi-koira on sen paras ystävä. Yhdessä kaksikko tukee toisiaan. Kaverukset leikkivät, nukkuvat ja tekevät juuri niitä asioita, joita parhailla ystävillä on tapana tehdä.

Evästevalinnat