Kakadut ovat todella sosiaalisia ja puheliaita lintuja, kuten jo entuudestaan varmasti tiesit. Pebble -niminen kakadu rakastaa omistajaansa ja he ovat ylimpiä ystäviä. Kaverusten aika kuluu usein sohvalla, jossa he juttelevat ja nauravat toistensa vitseille.

Omistaja kuvaa silloin tällöin keskusteluita videolle, jotka hän jakaa tämän jälkeen faneilleen Youtubessa.

Tällä videolla kaverit keskustelevat niitä näitä ja naureskelevat toisilleen hysteerisesti. Miljoonat ihmiset ovat tykästyneet tähän kaksikkoon, joilla näyttää olevan todella hauskaa.

Voit katsoa videolta, kun mies kysyy Pebblesiltä, rakastaako hän omistajaansa. Papukaijan reaktio on hulvaton!

Tiesitkö, että myös koirat kuorsaavat? Tämä on aikuisten mielestä melko arkipäiväinen tieto, mutta lapset ja erityisesti vauvat voivat pitää koko asiaa hirmu hauskana.

Perheeseen ilmestynyt vauva oli tykästynyt ranskanbulldoggiin, joka ei näyttänyt olevan moksiskaan uudesta tulokkaasta.

Vanhemmat huomasivat huvittavan tilanteen, kun vauva istui nukkuvan koiran vieressä. He päättivät tämän seurauksena ottaa esiin kameran ja kuvata huvittavan tilanteen videolle. Vauvan mielestä kuorsaava vauva oli todella hauska näky ja taapero ei voinut olla nauramatta.

Voit katsoa ihastuttavan videon alapuolelta:

Kanadassa Torontossa bisnestä pyörittävä kauppias ihmetteli inventaarion aikana mystisesti kadonneita suklaapatukoita. Mies epäili syypääksi kaupassa vierailevia lapsia, niinpä hän päätti asentaa valvontakameran, joka kuvasi karkkihyllyä.

Eikä kulunut kauaa, kun ensimmäinen rikollinen jäi kiinni.

Paul Kim omistaa Luke’s Grocery -nimisen kaupan, Huffington post kirjoittaa. Mies on pyörittänyt kioskia jo useiden vuosien ajan ilman ongelmia. Kaikista erikoisinta koko tilanteessa oli se, että näpistykset tapahtuivat aivan hänen silmiensä edessä.

Paulin tytär Cindy antaa vihjeen:

”Ne ovat todella suloisia, mutta ne ovat siltikin varastaneet meiltä melko paljon, joten haluaisimme tehdä siitä lopun,” Paulin tytär kertoo.

Koirat ja lapset tulevat yleisesti ottaen erinomaisesti toimeen keskenään, kunhan vanhemmat muistavat tarkkailla, ettei lapsi pääse kiusaamaan tai satuttamaan lemmikkiä. Tällä videolla näemme innoissaan olevan koiran, joka odottaa kuumeisesti tapaavansa perheen vastasyntyneen vauvan. Äiti pyytää koiraa olemaan varovainen ja koira tuntuu ymmärtävän tämän paremmin kuin hyvin.

Koira lähestyy vauvaa, jonka jälkeen se alkaa nuuhistelemaan ja nuolemaan ystäväänsä. Tilanne ei olisi voinut sujua paremmin ja tämän kaksikon välille kehittyy varmasti vahva ystävyysside.

Voit katsoa videon alapuolelta:

Koirat ilahduttavat meitä lukemattomilla tavoilla, onneksi niiden omistajat kuvaavat tilanteet videolle ja jakavat ne myös meille. Mudd -niminen bulldoggi, joka osaa pitää omistajansa kanssa hauskaa.

Trampoliini ja koira ei äkkiseltään kuulosta luonnolliselta yhdistelmältä. Omistajat olivat kuitenkin huomanneet, että koira viihtyy erinomaisesti trampoliinin päällä, tämän seurauksena he päättivät kuvata hauskan videon koirastaan.

Videot on katsottu yli 6 miljoonaa kertaa ja se on tuottanut iloa lukemattomille ihmisille.

Voit katsoa tilanteen alapuolelta: