Katutappelun voittamiseksi tärkeintä on osata väistää helposti aavistettavia lyöntejä. Tällä videolla väistelyn ammattilainen lähtee kaduille haastamaan tuntemattomia ihmisiä.

Sääntöön kuuluu, että väistäjä ei saa lyödä ketään takaisin, kun taas haastetut henkilöt saavat hakata sydämensä kyllyydestä. Juuri kukaan haastetuista ei osunut, vaikka osalla oli melko hyvät nyrkkeilytaidot.

“Vihollisen lyödessä useita kertoja ohitse hän väsyy, jonka seurauksena tappelu on helppo voittaa”

Mummoilla aika saattaa käydä pitkäksi eläkepäivillä, joten silloin tällöin on hyvä keksiä hieman poikkeuksellista ajanvietettä. Videon mummot opettelivat sheikkaamaan peppuaan opetusvideon tahdissa.

Tanssiminen sujui melko hyvin, mutta opettelemista vielä on. Ehkä muutaman vuoden päästä näemme tämän kolmikon tanssimassa jollakin musiikkivideolla.

Tanssibattlen aikana kummallakin kilpailijalla on kovat paineet, sillä epäonnistumisen mahdollisuus painaa takaraivossa. Nämä pikkupojat pitivät kuitenkin hermonsa kurissa ja järjestivät hauskan kilpailun, joissa katsojina olivat sukulaiset.

Murrosikä eli puberteetti on ihmisen kehityksessä vaihe, jossa saavutetaan sukukypsyys ja ihmiselimistö kehittyy biologisesti aikuiseksi. Fyysinen murrosikä alkaa tavallisimmin 9–14 vuoden iässä.

Tämä video käy läpi murrosiän eri vaiheet erittäin nopeassa tahdissa. Aluksi pojan kroppa alkaa kasvamaan ja muutamien sekuntien jälkeen hän on jo naisten kimpussa.

Oliko sinustakin lapsena hauskaa pyöritellä hulavannetta? Nykyään sitä käytetään myös usein voimistelussa ja liikunnassa, tarkoituksena saada kiinteämpi vatsa. Videolla esiintyvälle miehelle ei pelkkä hulavanne riittänytkään, vaan päätti pyörittää vartalollaan 45 kiloa painavaa rengasta ja teki samalla uuden maailmanennätyksen.