Olemme useita kertoja aikaisemmin uutisoineen Amira Willighagenista, jonka lauluääni jaksaa ihastuttaa aina uudestaan ja uudestaan. Amira tuli kuuluisaksi Hollannin Talent-ohjelmasta, kun hän oli vasta 9-vuotias.

Nuori oopperalaulaja bookattiin esiintymään ympäri maailmaa heti kilpailun jälkeen ja tyttö on muutaman vuoden aikana kehittynyt entisestään.

Videolla kuulemme erittäin kauniin dueton, jonka aloittaa mieslaulaja. Amira liittyy hetken kuluttua mukaan esitykseen, jonka jälkeen voi olla vaikea välttyä kylmiltä väreiltä!

Videot, joissa hidastetaan liikkuvia asioita todella hitaiksi tietokoneen avustuksella ovat yllättävän suosittuja internetissä. Tässä kuitenkin video, johon ei ole käytetty minkäänlaista teknologiaa avuksi hitauden illuusion luomiseksi. Se on täysin näytelty ja luotu reaaliajassa näyttämään sellaiselta, miltä se näyttää.

Katso vaikka itse!

Sara Lopez on ammatiltaan tanssija, joka oli tullut espanjalaiseen kouluun opettamaan oppilaita tanssin saloja. Hän pyysi muutamia oppilaita tanssimaan kanssaan, mutta eräs 16-vuotias poika yllätti hänet ja koko yleisön täysin.

Wojtek Kizomba -niminen poika osasikin tanssia ja oli todellinen luonnonlahjakkuus. Poika vei naista kuin ammattilainen, verrattuna siihen, että hän ei harrastanut tanssia ja on iältään vasta nuori.

Me Suomalaiset voisimme ottaa tästä nuoresta miehestä mallia ainakin lukioissa pidettäviin vanhojen tansseihin.

Neliöiden erittäin tehokas hyödyntäminen tulee olemaan tulevaisuudessa välttämätöntä varsinkin suurkaupungeissa. Pieni neliöinen talo ei kuitenkaan tarkoita välttämättä sitä, etteikö tilaa voisi olla yllin kyllin.

Videolla nainen esittelee asuntonsa, joka on saanut monen ihmisen suun loksahtamaan auki. Tilaa on yksinkertaisesti uskomattoman paljon, vaikka neliöitä ollaankin säästetty reilulla kädellä.

Katso video alapuolelta:

Tiny apartment in Paris (8sqm only) from Kitoko Studio on Vimeo.

Lapsille järjestetyssä Voice of Kids -ohjelmassa nuoret pääsevät esittelemään taitojaan tuomaristolle. Esitykset ovat luonnollisesti erittäin suloisia, kun viattomat ja ennakkoluulottomat lapset astelevat lavalle.

Tässä esityksessä näemme kuitenkin poikkeuksellista lahjakkuutta, kun kaksoset astelevat lavalle ja aloittavat esityksensä. Tuomarit ovat jo muutamien sekuntien jälkeen ymmällään ja kääntyvät samanaikaisesti ympäri.