Taitavat laulajat tunnistaa heti samalla sekunnilla, kun he avaavat suunsa – tässä tapauksessa kävi juurikin näin.

Mateusz Ziolko osallistui Puolan “The Voice” -kilpailuun ja hurmasi tuomariston välittömästi. Mies ehtii laulaa vain ensimmäisen sanan, jonka jälkeen ihmisten leuat loksahtavat lattialle.

Mies oli valinnut biisikseen ikonisen rakkausballadin: “When a Man Loves a Woman”.

En ole koskaan kuullut näin upeaa tulkintaa tästä maailmankuulusta kappaleesta!

Lapset ovat luonteeltaan uteliaita, jonka vuoksi ne voivat joutua kiusallisiin sekä vaarallisiin tilanteisiin. Tässä vaiheessa on tärkeää, että paikalla on vanhempi, joka pitää huolta ja neuvoo omaa jälkikasvuaan toimimaan oikein.

Tämä tarina kertoo pojasta, joka oli työntänyt päänsä kaiteen väliin. Hän oli mennyt nopeasti paniikkiin ja isä oli yrittänyt vapauttaa lastaan ikävästä tilanteesta.

Kahden tunnin taistelun jälkeen perhe päättää yrittää toisenlaista ratkaisua…

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka poika pääsi vapaaksi.

Lauralla on aina ollut pitkät ja ruskeat hiukset. Laura oli kuitenkin saanut kuulla uutisen, jota yksikään ihminen ei haluaisi kuulla – hänellä oli syöpä. Nuori nainen kuuli joutuvansa kemoterapiaan, jonka aikana myös hiukset lähtevät.

Laura halusi tehdä massiivisen muodonmuutoksen, jonka avulla hän saisi paremman itsetunnon ja edes hetkeksi muuta ajateltavaa.

Aluksi nuori nainen tuntuu epäröivän, kun parturi leikkaa hänen hiuksistaan useita senttimetrejä pois. Muutamien minuuttien jälkeen kokonaisuus alkaa hahmottua paremmin ja Laura saa kaiken lisäksi avukseen ammattimeikkaajan!

Voit katsoa oheiselta videolta, miltä Lauran uusi tyyli näyttää:

Jotkin ihmiset ovat käsittämättömän taitavia luomaan arkipäiväisistä asioista uskomattomia kokonaisuuksia.

Jeffrey Michael Samudosky on tästä erinomainen esimerkki. Hän osaa muovailla puunrungoista mielettömiä veistoksia.

Millä hän tekee sen?

Moottorisahalla. Jeffrey muovailee puisia veistoksia käyttäen apunaan vain moottorisahaa ja lopputulos on kerta kaikkiaan upea. Voit katsoa alla olevalta videolta, kun mies veistelee valtavasta puunrungosta mustekalan.

Tulet varmasti yllättymään upeasta lopputuloksesta!

Naapureiden välille syntyy väistämättä eripuraa mikäli asioista ei vain yksinkertaisesti päästä yhteisymmärrykseen. Yksi klassisista esimerkeistä on auton pysäköiminen paikkaan, jossa se aiheuttaa ongelmia jollekin osapuolelle.

Strongman -kilpailuihin osallistunut mies oli huomannut riidan, jonka vuoksi hän päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Hän päätti siirtää auton, joka oli kadulle haluavan mummelin edessä.

Hakan Acar on kerännyt mainetta “turkkilaisena hulkkina”, ja tällä kertaa hän sai hyvää voimaharjoittelua erikoisessa tilanteessa.

23-vuotias voimamies kertoo, että hänen tätinsä, Abu Mustafa, oli jo kuukausien ajan kamppaillut naapureiden kanssa väärin pysäköidyn auton vuoksi.

Abi sai kuitenkin tilanteeseensa apua, kun Hakan päätti siirtää naapurin auton pois edestä.

Voit katsoa videon alapuolelta: