Oletko ennen nähnyt tällaisia temppuja saippuakuplilla? Tällä hieman vanhalla tallenteella mies tekee saippuakuplilla mitä ihmeellisimpiä temppuja ja saa yleisön hämmästelemään.


Keväisin jäiden lähtiessä voi kuulla uskomattomia ääniä suurten voimien liikkuessa. Jään särkymisen kuulee selvästi ja sen ääni on kiehtova. Tämä video esittelee erään järven jäidenlähdöstä tulevat äänet.

Tämä hiekka on päälystetty nestettä hylkivällä päälysteellä, eikä siksi voi tulla märäksi, vaikka sitä pudottaisi vesilasiin.

Kim Dotcom on saksalais-suomalainen ohjelmoija ja liikemies. Dotcomin perustama Megaupload suljettiin tammikuussa 2012 tekijänoikeuslakien rikkomisen vuoksi.

Nyt hän on luonut uuden musiikkipalvelun, nimeltään MegaBox. Kim Dotcomin suunitelmana on päästä eroon levy-yhtiöistä, ja saada raha suoraan artisteille.

Dotcom tunnettaan myös hänen hulppeasta elämäntyylistään, hän omistaa kartanoita, jahteja sekä lentokoneita. Hänellä on myös yksi erikoinen ennätys: Vuodenvaihteessa 2012 Dotcom sai maailman Call of Duty: Modern Warfare 3 -pelaajista eniten tappoja pelitililleen.

Dotcom tunnetaan myös innokkaana muusikkona:

Teknologiayhtiö Google on tehnyt ennennäkemättömän tempun, ja tuonut käyttäjille StreetViewin vedenalaisena. Yhtiö on kuvannut Heron-saaren riuttaa tarkasti. Heron-saari sijaitsee Austraaliasta sata kilometriä itään. Voit liikkua vedessä painamalla alhaalla olevia nuolia.

Googlen Maps on ylivoimaisesti johtavin karttapalvelu verrattuna kilpailijoihinsa. Googlen autot kävivät myös kuvaamassa lähes koko Suomen muutama kesää sitten.

Evästevalinnat