Kaikki sujui hyvin siihen asti, kunnes kauko-ohjattavan kameran patterit alkoivat vedellä viimeisiään. Mies ei saanut ohjattua laitetta, joka tuli alas juuri sinne, minne ei pitäisi. Onneksi kaveri oli lähellä ja sai pelastettua upouuden vehkeensä. Ja kamera tietysti kuvasi koko tapahtuman.

Miten sinä reagoisit, jos smokkipukuinen mies astelisi junaan, laittaisi musan pauhaamaan ja alkaisi esitellä sujuvia tanssiliikkeitään siinä kaikkien edessä? Tuskin ainakaan lähtisit mukaan tanssiin – me Suomalaiset ollaan vähän sellaisia. Mutta Australiassa, missä tämä kyseinen video ollaan kuvattu, on hieman sosiaalisempaa meininkiä.

Kun smokkipukuinen mies alkaa tanssia, niin pian alkaa kaikki muutkin. Äkkiä junassa onkin vuosisadan bileet menossa, mistä riittää kerrottavaa työkavereille.

Tämä hauska projekti todistaa sen, että omakotitalon ei välttämättä tarvitse olla iso, eikä yksin- tai kaksinasuvan tarvitse välttämättä majailla kerrostalohuoneistossa.

Idea talon suunnittelijalla ja rakentajalla Chris Heiningellä on se, että ihminen tulee lopulta hyvin pienellä toimeen. Tämä talo, josta löytyy kaikki tarvittava, on vain 26 m².

Tältä se näyttää ulkoapäin.

Talossa on ala- ja yläkerta.

Isot ikkunat päästävät luonnonvalon sisään.

Vessasta löytyy pieni kylpyamme.

Asunnosta löytyy myös pieni takka.

Keittiön vierestä pääsee yläkertaan…

… jossa on iso makuuhuone.

Tämä pieni luksuskoti maksaa vain noin 60 000 euroa.

Aika ihana!

Lähde: Chris Heininge

Via Viral Nova

Pusukamera kuvaa pariskuntia koripallopelin erätauolla. Ihmiset hurraavat, kun rakastavaiset pussaavat kameran osuessa kohdalle. Mutta sitten on kuitenkin yksi pariskunta, jotka eivät saa pusua aikaiseksi. Ei, vaikka nainen kuinka yrittää saada puhelimessa puhuvan miehensä huomion. Lopulta korispelin maskotti kyllästyy tilanteeseen ja menee hakemaan naisen pois miehen luota.

Bernadette, Adam ja Christine olivat syntyessään terveitä, mutta he tulivat tähän maailmaan liian aikaisin, jo viikolla 22. Lapset ehtivät olla äitinsä sylissä 4 tuntia ennen kuin menehtyivät. Kaikki kolme lasta oli rakastettuja ja toivottuja, ja tämän videon tarkoitus on kunnioittaa heidän muistoaan ja helpottaa sitä tuskaa, jota vanhemmat ovat joutuneet käymään läpi.