Norman Smith löysi lentokentälle eksyneen tunturipöllön ja otti sen kiinni, jotta lentoliikenne ei vaarantuisi. Smith työskentelee eläintensuojelussa ja osasi pitää huolta eläimestä sen vapauttamiseen asti. Vain päivää myöhemmin pöllön löytymisestä se lentää komeasti takaisin luontoon.

Afghanistanissa asuva poika nimeltä Murtaza Ahmadi on suuri Lionel Messin fani. Internetissä alkoi levitä kuva pojan muovipussista tekemästä fanipaidasta ja se sai ihmiset liikuttumaan.

Ahmadi löydettiin pitkän etsinnän jälkeen ja jalkapallotähti Messi halusi lahjoittaa hänelle yhteistyössä Unicefin kanssa oikean paidan.

As of today, Murtaza Ahmadi can proudly show off the new signed jerseys and a football he received from UNICEF Goodwill…

Posted by Unicef Afghanistan on Thursday, 25 February 2016

Vauvan syntyessä kaikki alkavat aina puhua siitä, kummalta vanhemmalta lapsi näyttää. Vastasyntyneenä yhteisten ulkonäöllisten piirteiden selvittäminen saattaa olla hankalaa, mutta vanhemmalla iällä moni alkaa muistuttaa aivan kopiota omasta vanhemmastaan.

Tähän artikkeliin on koottu kuvia lapsista, jotka ovat aivan vanhempiensa näköisiä. Suurinosa kuvista on otettu niin, että lapsi on ollut samanikäinen vanhempansa kanssa.

15
Lähde
14
Lähde
13
Lähde
12
Lähde
11
Lähde
10
Lähde
9
Lähde
8
Lähde
7
Lähde
6
Lähde
5
Lähde
4
Lähde
3
Lähde
2
Lähde
1
Lähde

Via: BoredPanda

Corduroy on tällä hetkellä maailman vanhin elossa oleva kissa. Se on huimat 26 vuotta vanha, joka kissan elinkaaren mukaan tarkoittaa 121 ikää. Corduroy adoptoitiin pentuna eläinten suojakodista, Oregonissa.

Iästä huolimatta kissa näyttää todella hyvinvoivalta, vaikka vanhuuden merkkejä hieman jo onkin. Kissan omistaja oli vain 7-vuotias, kun se sai Corduroyn. Omistajan mukaan eläin on tuonut valtavasti iloa hänen elämäänsä, eikä hän muista juurikaan lapsuuttaan ennen kissan ilmestymistä kuvioihin.

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

14

Kuvat: Instagram

[playbuzz-item url=”//www.playbuzz.com/vivasfi10/testaa-mik-viikonloppujuoma-olet”]