Eläimet ovat parasta mitä meillä on ja on aina ihanaa nähdä ihmisiä auttamassa pulaan joutuneita karvaisia ja karvattomia ystäviä. Tämän tarinan sankari Jeff Longo oli kävelyllä, kun huomasi jalkakäytävällä pienen, pienen kokoonkäpertyneen ja haavoittuneen eläimen.

Jeffillä ei ollut aavistustakaan, mistä eläimestä oli kyse, mutta hän päätti kuitenkin viedä sen kotiinsa ja hoivata sen kuntoon. Pienen internetetsinnän jälkeen selvisi, mistä eläimestä oli kyse, nimittäin liito-oravasta.

Pikkuisen huonosta kunnosta ja vammosta johtuen Jeff ei voinut päästää sitä takaisin luontoon, vaan selvitti oikeat tavat huolehtia uudesta toveristaan. Hän ruokki Biscuitiksi ristimäänsä eläintä kermalla ja pentumuonalla ja suurella määrällä rakkautta.

The Chronicle of Biscuits

Lähde: Newsner

Maaliskuussa vuonna 2015 8-vuotias Gabriel Marshallilla diagnosoitiin harvinainen aivokasvain. Gabriel paranee kovaa vauhtia onnistuneiden hoitojen jälkeen, mutta leikkaus jätti hänen päähänsä suuren arven. Gabriel myönsi, että arpi sai hänet tuntemaan itsensä hirviöksi. Se särki hänen isänsä, Joshin, sydämen. Niinpä isä päätti ottaa tatuoinnin, joka muistutti Gabrielin arpea.

 

”Sanoin hänelle, että jos ihmiset haluavat tuijottaa, he voivat tuijottaa meitä molempia”, Josh kertoo. Gabriel rakastaa isänsä tatuointi ja sanoo, että he ovat nyt aivan kuin kaksoset!

 

Lähde: Buzzfeed

Barbara Dannerin päivä näytti alkavan kuin mikä tahansa päivä – hän ajoi tapansa mukaan Vancouverilaisen Dutch Bros-ketjun toimipisteen autokaistalle hakemaan aamukahviaan. Hetken kuluttua hän kuitenkin totesi, ettei jono hänen edessään liikkunut lainkaan. Hän huomasi, että asiakaspalvelija luukulla keskusteli vuorossa olevan auton kuljettajan kanssa. Hetken päästä kaksi asiakaspalvelijaa lisää liittyivät luukulle. Kun Barbaran vuoro vihdoin koitti, hän sai kuulla syyn viivästykseen.

Näin Barbara itse kertoo tapahtumista:

”Otin tämän kuvan jonottaessani 138th Avenuen Dutch Brosilla. Selvisi, että nuori nainen jonon edessä oli menettänyt 37-vuotiaan aviomiehensä eilisiltana. Kun DB:n pojat ja tytöt huomasivat naisen olevan tyäsin rikki, he lopettivat kaiken muun ja rukoilivat hänen kanssaan useita minuutteja, kutsuivat hänet sisään rukoilemaan ja saamaan tukea ja mitä ikinä muuta hän kaipasi. Rukouksia perheelle, ja tiedätte mistä käydä ostamassa kahvinne!”

Todella sydäntälämmittävää ja inspiroivaa toimintaa! Yritetään muistaa, ettei yksi ihminen voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin auttaakseen muita.

Lähde: Newsner

Koirat tekevät joskus tuhmuuksia, joista ne ovat usein myös tietoisia. Tämän jälkeen on aika kohdata isäntä, joka odottaa anteeksipyyntöä. Yksi tapa on se, että koirat esittävät viattomia, mutta näyttävät samalla huvittavan syyllisiltä.

Tämän videon koira kuitenkin tiesi heti, että nyt on aika pyytää isännältä anteeksi. Eläin painaa päänsä miestä vasten ja odottaa anteeksipyyntöä. Tätä tilannetta katsoessa voi todeta, että eläimelle olisi mahdotonta vastata kieltävästi.

Usko tai älä, mutta Simpsoneissa Trumpin presidenttiys osattiin arvata jo 16 vuotta sitten julkaistussa jaksossa. Tuolloin vain vitsiltä kuulostanut ajatus tuli tänään toteen, kun Trump valittiin Yhdysvaltojen 45. presidentiksi.

Jaksossa pohditaan ratkaisua siihen, kuinka Yhdysvaltojen taloudellinen ahdinko ratkaistaisiin.