Koiran menettäminen on raskas ja surullinen asia, josta toipuminen vie viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia. Tilanne onkin melko samankaltainen, kuin menettäisi rakkaan perheenjäsenen tai ystävän, joka on seissyt vierelläsi vuosia.

Tällä tarinalla meinasi olla äärimmäisen surullinen lopetus, kun mies luuli, että hänen koiransa oli hukkunut mereen. Kalastaja luuli menettäneensä koiransa, Jackin, mutta kaikkien onneksi poliisit onnistuivat löytämään eläimen kelluvan esineen päältä.

Tällä videolla saamme nähdä koskettavan tilanteen, jossa kalastaja kohtaa rakkaan koiransa.

Kaikissa meissä asuu pieni lapsi ja sen todistavat ne hetket, kun aikuiset pääsevät leikkimään. Tällä videolla näet, miten erään toimiston työntekijät suhtautuivat työpaikkansa muuttamisesta pallomereksi. Yllättäen reaktio oli valtavan positiivinen ja riemu repesi täysin, kun ihmiset pääsivät leikkimään ja tekemään töitä pallomereen. Ihanaa katsoa, miten työntekijät ovat niin innoissaan!

Jos tiedät jonkun, joka arvostaisi tällaista työpaikkaa, jaa juttu hänelle!

Helmikuussa uutisoitiin, että yksi maailman myydyimmistä kännyköistä, ikoninen Nokia 3310 tulee uusittuna versiona myyntiin. Puhelimen voi nyt ennakkotilata jälleenmyyjien kautta, ja kauppoihin se saapuu 31. toukokuuta. Oman voi ostaa 59 euron maltilliseen hintaan.

Uusi 3310 näyttää tyydyttävästi niin paljon alkuperäiseltä edeltäjältään kuin sen on vuonna 2017 mahdollista. Sen ulkonäköön ja toimintoihin on kuitenkin tehty nykyaikaisia parannuksia Arvostettavaa on, että fyysiset numeronäppäimet on pidetty paikoillaan.

Nokialla luvataan, että uuden 3310:n akku kestää yhtä hyvin kuin alkuperäisen: puhelin pysyy valmiustilassa jopa kuukauden ilman, että sitä tarvitsee ladata uudelleen (tosin vain silloin, jos sillä ei tee oikein mitään).

Moderni klassikko. Ikoni. 3310. Mutta onko se uusittuna versiona kuitenkaan oikein mitään?

Parisuhteiden ylläpitäminen on erittäin tärkeää, sillä ihastumisen tunne ei valitettavasti kestä loputtomasti. Parisuhdetta voisikin verrata taloon, josta täytyy pitää huolta säännöllisesti, sillä muuten se rapistuisi. Tämä pariskunta oli ollut vuoden yhdessä, kun Terry päätti antaa tyttöystävälleen lahjaksi itse valmistamansa puisen kaulakorun.

Anna käytti korua vuoden jokaisena päivänä ja selvästi piti siitä, että mies oli nähnyt vaivaa esineen eteen. Vasta vuotta myöhemmin Anna sai kuulla, mitä kaulakoru kätki sisälleen.

Tämän seurauksena hän avasi puisen korun ja vastasi “kyllä.”

Ulkonäölliset poikkeavuudet eivät koskaan ole sellaisia, joita ihmisen tulisi jostakin syystä hävetä tai piilotella. 24-vuotiaalla Mariana Mendesillä oli syntyessään kasvoissa suuri musta läikkä, joka sai äidin kauhistumaan.

Äiti pelkäsi, että tytärtä alettaisiin kiusaamaan syntymämerkin vuoksi, jonka seurauksena läikkää yritettiin poistaa laserhoidon avulla.

24 vuotta myöhemmin Marianan ulkonäkö kerää kehuja ihmisiltä ympäri maailmaa!

Boredpanda

Hoito ei kuitenkaan tepsinyt, eikä Mariana ollut asiasta moksiskaan.

Boredpanda

”Tunnen itseni kauniimmaksi ja ainutlaatuiseksi luomeni ansiosta. Olen satunnaisesti kuullut, että se on ”ruma” tai ”outo”, mutta minä en välitä muiden mielipiteistä,” kertoo Mariana.

Boredpanda

Olemme mielettömän iloisia siitä, että Mariana ei poistattanut luomeaan aikuiiässä, vaikka hän olisikin niin saanut tehdä.

Boredpanda

Mariana toimii tänä päivänä erinomaisena esikuvana monelle ulkonäköpaineiden kanssa kamppailevalle nuorelle naiselle.

Jaa artikkeli, mikäli Marianan syntymämerkki on mielestäsi kaunis!