Taide on monille mieluinen harrastus, ja usein yhteen työhön käytetään paljon aikaa mahdollisimman hyvän lopputuloksen saamiseksi.

Tämä mies on todella taitava taiteilija, sillä hän tekee huikean hyvän maalauksen vain yhdessä minuutissa!

Joskus puhelinnumeron pyytäminen saattaa jännittää, sillä ei voi olla varma, suostuuko toinen osapuoli luovuttaa numeronsa sinun käyttöösi. Tähän on kuitenkin keksitty mahtava ratkaisu, miten puhelinnumeron saa taatusti – ja vielä pyytämättä!

Videolla nähdään miten kaverukset pyytävät tytöiltä puhelimia lainaan, tarkoituksena soittaa puhelu. Todellisuudessa he soittavat itsellensä, ja näin ollen puhelinnumero tallentuu puhelimeesi automaattisesti!

George Dennehy on 19-vuotias muusikko. Hän syntyi Romaniassa, mutta Yhdysvaltalainen perhe adoptoi hänet vuoden ikäisenä. Hän on ollut syntymästään asti kädetön, mutta ei anna sen häiritä hänen alkavaa musiikkiuraansa. George on vasta aloittanut matkansa musiikin parissa, mutta hän on jo nyt tullut todella suosituksi musiikkinsa vuoksi muun muassa facebookissa sekä youtubessa.

Usein ritsat ovat pienikokoisia leluja ja pienaseita, jotka valmistetaan oksanhaarasta tai muovista, jonka haarukkaan viritetään kuminauha. Ritsalla ammutaan pieniä kiviä, kuivia herneitä, hauleja, tai muuta tarkoitukseen sopivaa.

Nyt ritsan kehitys ollaan viety huipulleen, sillä nykypäivän ritsaalla ammutaan kuivien herneiden sijasta ihmisiä. Henkilö on koko ajan kiinni kuminauhassa, joten se on turvallinen ja hauska viihdyke benji-hypyn rinnalle.

Venäjällä ei kannata luottaa keneenkään, ainakaan tämän videon perusteella. Parkkeeratun auton kojelautakamera tallensi taskuvarkauden ruokakaupan edessä.

Miehet näyttävät tulevan hyvin toimeen keskenään, mutta hetkessä ryöstetty uhri makaakin jo maassa kovan nyrkiniskun seurauksena.