Moottorikelkkaillessa sattuu sillon tällöin vaarallisia tilanteita, kun lumen tai jään joukossa on halkeamia ja jopa rotkoja.

Tällä videolla miehellä kävi erittäin hyvä tuuri, että hänen vauhtinsa oli tarpeeksi kova ylittämään rotkon. Pudotus olisi tarkoittanut lähes varmaa kuolemaa.

Tekken pelit olivat muutamia vuosia sitten erittäin suosittuja ja lähes jokaisella pelikonsolin omistajalla oli kyseinen peli. Nyt Tekken taistelu on tuotu mukaan oikeaan elämään, kun Taekwondoa harrastavat miehet kuvasivat taisteluvideon.

Vastakkain ovat Hwoarang ja Bruce, jotka ovat tuttuja nimiä Tekken peleistä.

Venäjä on tunnettu hulluista liikennetilanteista ja vodkasta.

Tällä videolla kahdella kuskilla on kinaa liikentessä ja lopulta toisella palaa pinna. Seurauksena toinen kuskeista nousee autosta ja antaa toisen kuljettajan maistaa nyrkkiään. Tilanteen harmiksi mies unohti aurinkolasinsa lumihankeen, jotka hän suutuspäissän heitti menemään.

Kävijämäärältään Suomen suurin urbaanin musiikin festivaali Summer Up tuo tulevana kesänä yhdysvaltalaisen Far East Movementin ensimmäistä kertaa Suomeen. Suositun Los Angelesissa vuonna 2003 perustetun hip hop -yhtyeen alkuperäisjäseniä ovat Kev Nish, Prohgress ja J-Splif. Nelihenkisenä yhtye on toiminut vuodesta 2008 DJ Virmanin liityttyä kokoonpanoon. Neljä studioalbumia julkaisseen Far East Movementin suosituimpia hittejä ovat “Like a G6”, “Live my life, “Turn up the love” sekä “Rocketeer”. Yhtyeen videoita on katsottu Youtubessa useita satoja miljoonia kertoja.

Kotimainen urbaanimusiikki säilyy festivaalin päägenrenä kahden esiintymislavan ja yli kahdenkymmenen artistikiinnityksen voimin. Yleisön musiikinnälkää sammuttamaan saapuvat genren ehdotonta kärkeä tällä hetkellä hallitsevat Elastinen, Cheek, Ruudolf & Karri Koira, Brädi, Redrama, Mikael Gabriel, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Raappana, JVG, Eevil Stöö, Notkea Rotta & SMC lähiörotat, Stig & Kullankaivajat, Jontte Valosaari, Supreme Team, Teflon Brothers, Majuri, Petri Nygård, Veljenpojat, Aste, Ideaali & Jay Who sekä Uniikki. Lisää kotimaisia kiinnityksiä julkaistaan kevään aikana.

Tänä kesänä nautitaan ensimmäistä kertaa myös elektronisesta konemusiikista uudella Summer up EDM experience by. Orkidea & friends -alueella. Festivaalin artistikattausta täydentämään saapuvat sen myötä MR.A, Something Good, Milla Lehto, Orion, Tom Fall, Renegade Allstars feat. Muffler & Proteus & MC Reefer, DJ Dosse, Lenno, Heavyweight, Summer Sound Allstars feat. Alex Kunnari & Heikki L., Orkidea 2.0 sekä Super8 & Tab.

“Summer Up on vakiintunut nuorison perinne, joka tunnetaan tunnelmastaan, monipuolisesta tarjonnastaan, huippuesiintyjistä sekä laadukkaasta oheisohjelmastaan. Tarkoitus on kehittää tapahtumaa joka vuosi ja luoda usean eri sukupolven kesätapahtumaperinne, jossa viihtyvät niin nuoret kuin vanhemmat”, kiteyttää festivaalijohtaja Martin Mustonen genren laajentumisesta.

Summer Up järjestetään 11.kertaa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-6.7.2013 Lahden Mukkulan rannalla. Tavoitteena on loppuunmyydä tapahtuma ennakkoon kolmatta kertaa sekä uusia viime kesänä saavutettu maksimikapasiteetin asettama 30 000 kävijän raja. Festivaali-alue kokonaisuudessaan ja muut infot löytyvät osoitteesta: www.summerup.fi. Liput ovat myynnissä Lippupalvelussa.

Yhden päivän lippu (pe tai la) 39 e + toimituskulut

Kahden päivän lippu 65 e + toimituskulut

Kahden päivän VIP lippu 150 e + toimituskulut 

Silloin tällöin täydellisimmätkin pariskunnat riitelevät. Yleensä riita aiheuttaa vain sanaharkkaa ja mökötyksiä, mutta tämä mies oli todella vihainen.

Videolla mies ajaa autoaan ja hänen autossaan oleva kojelautakamera tallentaa oudon tapahtuman, jossa nainen ajaa eteenpäin miehen hakatessa tämän tuulilasia.

Evästevalinnat