Ystävyys on side, joka kestää, vaikka aikaa kuluisi viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia — tässä tulee erinomainen todiste!

Damian Aspinall työskentelee Aspinall Foundation -nimisessä järjestössä ja vapauttaa vankeina pidettyjä gorilloja takaisin luontoon. Mies on viimeisen 10 vuoden aikana palauttanut satoja gorilloja luontoon.

Yksi vapautetuista gorilloista oli nimeltään Kwibi. Mies hoiti gorillaa viisi vuotiaaksi asti, jonka jälkeen eläin vapautettiin takaisin luontoon.

Tällä videolla näemme, kun Damien tapaa ystävänsä viiden vuoden tauon jälkeen. Koko hetki on äärimmäisen koskettava.

Evie Clair on 13-vuotias tyttö, joka on ikäisekseen joutunut kokemaan elämässään kovia. Nuoren tytön isällä todettiin syöpä ja uutinen järkytti luonnollisesti koko perhettä. Isä teki kovista kivuista huolimatta kovasti töitä, jotta perhe saisi rahaa.

Perhe tuki isäänsä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Yksi tukemisen keino oli se, kun Evie lauloi isälleen Christina Perryn – ”Arms” -kappaletta.

Voit katsoa alla olevasta videosta koskettavan esityksen, joka sai jopa Simon Cowellin herkistymään.

https://www.youtube.com/watch?v=wkWUEfaRzZg

Hevoset ovat todella viisaita eläimiä, joiden lihasmassa on valtava verrattuna ihmisiin. Hevoset ovat myös voimakkuutensa lisäksi todella viisaita eläimiä, jonka vuoksi ne eivät välttämättä halua totella omistajiaan.

Tällä videolla näemme tilanteen, jossa pieni poika yrittää saada hevosen ulos tallista. Hän yrittää kaikin keinoin vetää ja puhkia, mutta hevonen ei tunnu liikkuvan sitten millään.

Lopulta poika onnistuu ja hän saa ystävänsä ulos tallista. Nyt ymmärrät varmasti sen, mikä videosta teki niin huvittavan.

9-vuotiaat eivät yleensä osaa laulaa niin kuin aikuiset, mutta poikkeuksiakin löytyy. 9-vuotias Celine on saanut nimensä Celine Dionin mukaan. Tytön siskon nimi on ”Dion”, joten voimme vain kuvitella, minkä artistin kappaleita perheessä on lapsuudessa kuunneltu.

9-vuotiaan tytön esitys on levinnyt ympäri maailmaa. Hän lauloi Americas Got Talent -ohjelmassa Celine Dionin ”My Heart Will Go On” -kappaleen, jonka varmasti jokainen tietää.
Simon Cowell vaikutti aluksi hieman skeptiseltä, mutta hän joutui syömään sanansa tämän mielettömän esityksen aikana.

Katso kylmiä väreitä herättävä esitys alapuolelta:

https://www.youtube.com/watch?v=m0J-BwkQK4A

Tukkeutunut WC-pönttö voi olla todellinen rasite, jota ei pysty avaamaan ilman ammattimiehen apua. Onneksi on olemassa kotikonsteja, joilla tukkoisesta pöntöstä pääsee eroon tuossa tuokiossa.

Katso alla olevalta videolta, kun mies kaataa pesuainetta pönttöön ja antaa sen vaikuttaa tovin. Tämän jälkeen hän vetää vessan ja kaikki vesi huuhtoutuu helposti alas viemäriin. Lopputuloksena saat myös raikkaan tuoksuisen vessan!

Evästevalinnat