Belgialainen mies Steenokkerzeelin kaupungista osti vanhan vesitornin, ja teki siitä itselleen luksuskodin. Asunto on kalustettu modernein kalustein ja lopputulos on upea!

Vesitornin kunnostus asumiskäyttöön vei 14 kuukautta.

Löytyisiköhän Suomesta vanhoja vesitorneja myynnissä?

Avioliitto on kaunis asia, myös miehille, vaikkeivat he sitä aluksi ehkä myönnäkkään. Näiden avioliiton kynnyksellä olevien miesten naamasta paistaa puhdas onnellisuus kun he näkevät puolisonsa ensimmäistä kertää hääpäivänään

Loppukevennys:


Tämä mummo tanssii kuin Usher ja latasi tanssivideonsa nettiin. Nuorekas vanhus sai paljon julkisuutta tällä hauskalla tempauksella ja nyt videosta on tullut niin sanottu nettihitti. Mitä luulet syttyisikö Usher tälle videolle?

Pitkään kestänyt taisto sukupuolten ylivertaisuudesta on kestänyt jo vuosikausia. Stereotypioihin kuuluu esimerkiksi miesten kyky ajaa autoa, ja naisten kyky kolaroida.

Oletko kuitenkaan koskaan miettinyt kumpi osaa tehdä parempia ääniefektejä?

Mm. Sims ja NHL pelisarjoista tuttu Electronic Arts on joutunut kiperään tilanteeseen. Yrityksen Facebook-sivut ovat täynnä K18 materiaalia, kun pelifirmaa merkitään hieman kyseenalaisiin kuviin.

Electronic Artsia merkitään lähinnä japanilaiseen piirrettyyn pornoon, EA:n kilpailijan Valven perustajan Gabe Newelin kuviin sekä kuviin missä Sims-hahmot harrastavat seksiä.

EAn valokuvaseinää voit katsella tästä linkistä. (K-18!)