Ovatko vaatteet usein rypyssä matkalaukussa sen vuoksi, että et ole jaksanut viikata niitä. Ei hätää tällä videolla esitellään tekniikka, jossa paita taitellaan vain kahdessa sekunnissa!

Taidon opetteleminen saattaa viedä hetken, mutta ainakin tyttöystävä tai vaimo on iloinen, kun vaatteet ovat vihdoin järjestyksessä!

Olisitko koskaan uskonut, että sulasta alumiinista ja hylätystä muurahaispesästä saa aikaan jotain näin kaunista? Videolla näytetään miten tämä onnistuu.

Muurahaiset ovat pieniä, mutta sitäkin ahkerampia pesänrakentajia. Joillakin muurahaislajeilla, esimerkiksi lehdenleikkaajamuurahaisilla on havaittu suuria maanalaisia verkostoja, joiden yhteenlaskettu tilavuus saattaa olla jopa yli 20 kuutiometriä. Tällä videolla nähdään toimenpiteet, miten saadaan kaunis taideteos muurahaispesän ja alumiinin avulla.

Sula alumiini kaadetaan rauhallisesti asumattomaan muurahaispesään, jolloin alumiini valuu jokaiseen pieneen koloon ja käytävään. Alumiinin annetaan jäähtyä ja kovettua, jolloin se voidaan kaivaa ylös maasta. Se pestään veden kanssa kovalla paineella, jotta hiekka ja multa lähtisi pois pinnalta. Pienellä harjalla, esimerkiksi kynsi- tai hammasharjalla voidaan vielä harjata pienet kolot, jotta siitä saataisiin täysin kiiltävä. Lopuksi vielä viimeistellään teos, ja laitetaan se esimerkiksi puisen telineen päälle.

 

Omistajan ei enää tarvitse viedä koiraa lenkille, sillä perheen kissa tekee sen hänen puolestaan. Omatoimisesti se nappa koiran remmistä kiinni ja kävelyhetki voi alkaa.

Omistaja sanoo, ettei ole mitenkään opettanut kissaa toimimaan näin. Se löysi harrastuksensa ihan itse, eikä koirakaan pistä vastaan!

Michel Lotito (kesäkuu 15, 1950 – kesäkuu 25, 2007) oli mies, joka pystyi syömään lähes kaikkea. Herra ”kaikkiruokainen” aloitti harrastuksena teini-ikäisenä ja tuli myöhemmin kuuluisaksi erikoistaitonsa johdosta.

Uransa aikana Michel söi muun muassa: 18 polkupyörää, 15 ostoskärryä, 7 televisiota, 2 sänkyä ja pienlentokoneen. Miehen ruokahalu oli melkoinen, sillä 1959–1997 aikavälillä Lotito ehti ahmia jopa 9 tonnia metallia. Tutkijoiden ja lääkäreiden mukaan tämän supermiehen vatsahapot olivat niin vahvoja, että ne todella pystyivät sulattamaan metallia.

Välillä oma työ saattaa alkaa kyllästyttämään, jolloin kaipaa uusia haasteita elämään. Myös pomo saattaa välillä olla hieman ärsyttävä, joten lopareiden yhteydessä on hyvä pistää hommat sekaisin.

Videolla näet säätiedotuksen, joka loppuu hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla.