Pieni vauvavombatti Douglas on orpo. Se asustaa nykyään Australiassa Tallangattassa ja saa siellä hyvää hoivaa. Tällä videolla Douglas tutustuu valokuvaaja Andreas Jakwerthiin, joka myös auttoi hoitamaan pientä vompattia. Douglas on tuttavallinen – se uskaltaa reippaasti tulla miehen lähelle ja ottaa rennosti.

Jokainen koiranomistaja tietää tarkalleen sen ihanan jännittävän tunteen, kun kauan odotettu koiranpentu saapuu kotiin. Se on niin pieni, pehmeä, tuoksuu pennulta ja käyttäytyy ihan höpsösti. Paitsi välillä. Välillä se syö tohvelit ja herää öisin riehumaan. Mutta toisaalta, sekin on lopulta aika hupaisaa, sillä ei mikään tavara ole rakasta ystävää tärkeämpää.

Jokaisesta päivästä on hyvä nauttia ihan hirmuisesti, sillä huomisesta ei koskaan tiedä. Ja lisäksi, elämä on yksinkertaisesti aivan liian lyhyt mököttämiseen, valittamiseen ja murjottamiseen.

Tässä on 19 onnellista eläintä nauttimassa elämästä. Ne piristävät varmasti sinunkin päivääsi.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde 

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

Ihanaa päivää kaikille!

Perhe sai pidättää jännittyneenä hengitystään, kun utelias mustakarhu tepasteli heidän terassilleen. Karhu töni ja raapi ovea, ja se olisi ihan selvästi halunnut tulla sisään. Kaikkien helpotukseksi urhea Nani-kissa tuli pelastamaan perheensä suuren mustakarhun hyökkäykseltä, ja hääti tämän tiehensä.

Perhe näki pihallaan erikoisen näyn ja sai tallennettua sen vielä videolle.

Musta rottakäärme oli löytänyt kaninpesän. Kun emo saapui paikalle, se hyökkäsi raivolla käärmeen kimppuun pelastaakseen poikasensa. Rottakäärme on myrkytön, mutta se tukehduttaa saaliinsa. Käärmellä ei ollut mitään saumaa voittaa taistelua adrenaliinipiikin saanutta jänistä vastaan, ja lopulta se luikerteli tiehensä.

Videolla kuuluu, miten lapsetkin kannustavat kania voittoon.