1.

Kun nainen kohtelee miestä tosi nätisti, mies väittää, että nainen on rakastunut. Ja kun ei kohtele, se väittää, että nainen on itserakas.

2.

Kun nainen riitatilanteessa väittää vastaan, mies on sitä mieltä, että nainen takertuu taas pikku asioihin. Ja kun mies väittää vastaan, on tämä yksinkertaisesti oikeassa.

3.

Kun mies päättää yhteisistä asioista suhteessa, toimii se oikein. Kun nainen päättää, mies on jäänyt “tossun alle.”

4.

Kun miehelle ei anna huomiota, se haluaa omistaa naisen. Ja kun sille näyttää, että välittää, se ei olekaan enää kiinnostunut.

5.

Kun nainen avautuu miehelle omista huolistaan, se ei jaksa kuunnella. Ja kun taas ei avaudu, se väittää, ettei nainen luotakaan siihen.

6.

Jos nainen peruu yhteisen romanttisen illanvieton miehen kanssa, nainen toimii väärin. Jos mies peruu, se on ihan ok, koska “pojat on poikia”.

7.

Jos nainen polttaa tupakkaa, se on paheksuttavaa. Mutta jos mies polttaa, se on coolia.

8.

Kun nainen menestyy työelämässä, mies heittää kommentin, että nyt on menty reittä pitkin. Mutta kun mies menestyy, kyse on miehen aina taidosta ja älykkyydestä.

9.

Jos nainen loukkaa miestä, nainen on julma. Jos mies loukkaa naista ja saa tämän itkemään, nainen on liian herkkä.

10.

Kun miehellä on paljon naisia, mies on oikea Don Juan. Ja kun naisella on paljon miehiä… Noh, kaikkihan sen tietää.

Kuvat: Fotolia

Karhuista puhutaan yleensä, että he ovat lihaa metsästäviä predatoreja. Ei tämän videon karhu, koska sillä näyttää olevan tanssiaskeleet halussaan. Selkäänsä puuhun raapiva otus näyttäisi liikkuvan musiikin tahdissa, paremmin kuin monet meistä.

Mikä olisi sinun reaktio jos näkisit karhun tekevän näin luonnossa?

 

Mies löysi kaapista hänen edelliseltä tyttöystävältään jääneen raskaustestin. Huumorimiehenä hän päätti tehdä testin itsellään, ihan vain huvin vuoksi. Testattuaan itsensä tapahtui jotain, mitä hän ei osannut odottaa. Testi näytti positiivista.

Mies kertoi asiasta ystävälleen, joka piti tilannetta huvittavana. Hän teki tilanteesta hauskan kuvan ja latasi sen Reddit-sivustolle.

Mies ja hänen ystävänsä eivät kuitenkaan osanneet olettaa positiivisen raskaustestin viittaavan mihinkään vakavaan. Yksi Reddit-sivuston käyttäjä kuitenkin kommentoi kuvaan, mitä positiivinen raskaustesti miehellä todellisuudessa tarkoittaa.

“Jos tämä pitää paikkansa, sinun kannattaa tarkistuttaa lääkärillä mahdollinen kivessyöpä. Olen tosissani. Katso lisää tietoa Googlesta.”

Selvisi, että raskaustesti tunnistaa koriongonadotropiinin, jota naisen keho alkaa tuottamaan hedelmöittymisen jälkeen. Miehen kehossa oleva koriongonadotropiini kertoo puolestaan kivessyövästä.

Testin ottanut mies meni lääkäriin tarkastuttamaan asian. Ja kyllä, hänen oikeasta kiveksestään löytyi kasvain. Tämä alunperin hauska vitsi muuttui astetta vakavemmaksi, mutta saattoi pelastaa miehen hengen. Ilman testiä syöpää ei oltaisi huomattu näin nopeasti. Hänellä ei ollut minkäänlaisia oireita, eikä hän osannut aavistaakaan mitään tällaista löytyvän.

Ei ole välttämättä kovin normaalia, että mies tekee raskaustestejä. Jos testi kuitenkin näyttää positiivista, kannattaa käydä lääkärissä.

Lähde: Reddit

Kaikki alkoi siitä, kun valokuvaaja Rubén Plasencia alkoi kehitellä uutta valokuvaprojektia ennakkoluuloista – sellaisista asioista, jotka ovat jokapäiväisiä ja arkisia, tuttuja kaikille, mutta jotka silti aiheuttavat epävarmuutta.

Sitten hän sen keksi, mitä kuvata. Sokeat.

Ennakkoluulot näkövammaisia kohtaan syntyvät ehkä pelosta. Kenties tähän on syynä ajatus siitä, miltä itse tuntuisi elää ilman näköaistia. Harva nimittäin on oikeasti kokeillut kävellä kadulla silmät sidottuna. Harva on kokeillut, vaikka noin 39 miljoonaa ihmistä koko maapallon väestöstä on näkövammaisia.

Kuvasarjan nimi on Obscure (suom. hämärä, piiloutunut, epäselvä), ja se on tehty yhteistyössä Espanjassa sijaitsevan näkövammaisyhdistyksen ONCEn kanssa.

Nämä tarkat lähikuvat pakottavat katsojan kohtaamaan ennakkoluulonsa ja stereotypiansa sokeita kohtaan – sillä kuvat paljastavat itse asiassa enemmän katsojasta kuin kuvattavasta.

Kaunista.

Lähde: Rubén Plasencia / Facebook

Mieti sitä hetkeä, kun suutelit jotain läheistä ihmistä ensimmäisen kerran. Mieti sellaista hetkeä, kun se tapahtui selvinpäin eikä kello 03.49 baarin narikkajonossa. Ensin pientä haparointia, sitten varovainen lähestyminen ja lopulta huulet koskettavat toisiaan. Kipinöitä lentelee ja ilotulitus paukkaa.

Juuri tämän saman tunnelman on saanut ikuistettua Tatia Pllieva videolleen First Kiss – Ensisuudelma. Tosin erilaista tässä on se, että nämä 20 suutelevaa ihmistä ovat vieraita toisilleen. Mutta silti on havaittavissa sama ensisuudelmaan liittyvä jännite. Hypnoottisen ihanaa katseltavaa!