Lisa Abeyta julkaisi Youtubessa koskettavan videon isästään. Isällä on Alzheimerin tauti, joka aiheuttaa dementiaa ja puhevaikeuksia. Isä on menettänyt lähes kokonaan puhekykynsä, mutta silti löytyy yksi, jolle hän vielä juttelee. Se on perheen koira.

“Minä pidän huolta sinusta, ja sinä minusta.”

Lisa muistuttaa katsojalle videon lopussa, että jos sinun vanhempasi pystyvät vielä puhumaan, kuuntele. Sillä et voi koskaan tietää, milloin tulee se päivä, kun et enää voi.

Vaan halusi halusi siitä itselleen leikkikaverin.

Rohkea pieni kissanpentu ei paljoa hätkähdä, kun terassilla astelee iso lintu, joka pörhistelee suurielkeisesti ja nostaa yli metrin mittaiset peräsulkansa pystyyn. Henryllä (riikinkukolla) on kova yritys näyttää uskottavalta ja ehkä myös yrittää päästä sulavasti terassilta pois, mutta joku roikkuu sulissa kiinni.

Jos olet joskus miettinyt, että mitä Saku-sammakot tykkäävät katsoa tv:sta, niin tässä on nyt vastaus. Eikä ole muuten yhden tai kahden sammakon lempiohjelma käynnissä vaan tuossa on ainakin kymmenen kaveria rivissä. Ohjelma menee sen verran tunteisiin, että osa käy nälkäisenä jo ihan ruudulla asti vähän kokeilemassa onneaan.

Jos englanninkielinen tekstitys ei näy automaattisesti, klikkaa videon oikeassa alareunassa näkyvää pientä laatikkoa, josta sen saa päälle.

Video on nimittäin tanskaksi. Isä kertoo pojilleen lopettaneensa työt. Sitten hän kertoo voittaneensa vähän rahaa ja antaa pojille pikkuisen käteistä ja uudet tabletit. Tämän jälkeen hän paljastaa valehdelleensa ja tosi asiassa voittaneensa paljon enemmän rahaa kuin mitä aluksi kertoi. Pojat eivät meinaa uskoa korviaan. Varmasti aika iloinen yllätys!

6-vuotiaan tytön Kyleen suurin haave toteutuu, kun hän pääsee lavalle idolinsa Luke Bryanin kanssa.

Keikka saa odottamattoman käänteen, kun Luke pyytää tyttöä lavalle. Kyleetä ei paljoa ujostuttanut, vaan hän ryntäsi lavalle tanssimaan ja hyppimään onnesta soikeana.

Tytöstä näki, kuinka innoissaan hän oli lavalle pääsystä. Kylee tiesi kaikki laulujen sanat ulkoa, ja pääsikin laulamaan niitä yhdessä mikkiin Luken kanssa. Ihmisen, ketä hän fanittaa eniten tässä maailmassa.