Tanssiminen on parasta hyvässä seurassa, eikä sillä oikeastaan ole väliä, kuinka hyvin tanssii. Hyvä seura ja iloinen mieli on tärkeintä. Mies opetti sadalle ihmiselle saman koreografian ja kuvasi siitä ihanan positiivisen videon. Sen kuvaaminen kesti kaksi kuukautta ja puolet ajasta mies ajoi ympäri USA:ta ja Kanadaa.

Tämä on tarina yksinäisyydestä ja hyväntahtoisuudesta.

Eräässä roomalaisessa kerrostalossa naapurit hälyttivät poliisit paikalle, kun kuulivat kovaäänistä itkua seinien takaa. Neljä poliisia saapui paikalle ja löysivät 84-vuotiaan Jolen ja 94-vuotiaan Michelen heidän pienestä asunnostaan. Vanhempi pariskunta ei ollut tehnyt rikosta, eikä heidän kotiinsa oltu murtauduttu.

Jole ja Michele olivat alkaneet itkeä katsoessaan televisiota, sillä he huomasivat kuinka paljon vihaa ja tuhoa uutisissa näytettiin. Jole itki niin kovaa, että naapurit hälyttivät poliisit paikalle, sillä luulivat, että jokin on hätänä. Pariskunta on ollut naimisissa lähes 70 vuotta ja he tunsivat olonsa erittäin yksinäiseksi. Heidän luonaan ei vieraillut kukaan.

Keittiössä oli vain muutamia kuivuneita rypäleitä ja vähän merkkejä kunnon ateriasta. Kun partio odotti ambulanssin saapumista, yksi poliiseista päätti kokata Jolelle ja Michelelle yksinkertaisen annoksen pastaa, voilla ja parmesaanilla. Muut poliisit pitivät sillä aikaa seuraa parille ja juttelivat heidän kanssaan.

Rooman poliisi jakoi tapauksen Facebook-sivullaan, jonka mukaan aviopari on ollut yhdessä koko elämänsä ajan, mutta heillä oli vain televisio seuranaan toistensa lisäksi. Heidän kohdallaan yksinäisyys on tuntunut järjettömän raastavalta.

Poliisit tajusivat nopeasti saapuessaan asuntoon, että siellä ei ollut tapahtunut rikosta. Heitä vastassa oli kuitenkin jotakin paljon haastavampaa: pariskunta, joka tarvitsi vain hieman apua ja lämpöä.

Lähde: Buzzfeed

Kuva: Questura Di Roma

 

 

Wildlife SOS -niminen ryhmä pelastaa ja suojelee villieläimiä, kun ne joutuvat pulaan. Intiassa 3-vuotias leopardi putosi syvään kaivoon, eikä se päässyt sieltä pois omin avuin. Onneksi paikalla oli ihmisiä, jotka hälyttivät eläinsuojelijat paikalle auttamaan eläintä.

Lopulta leopardi saadaan pelastettua, kun se suostuu hyppäämään pohjalle lasketun laatikon sisään.

Olemme katsoneet videoita rengastaiteilijoista ja saippuakuplien valtiaista. Nyt vuorossa on kuitenkin jotain ennennäkemätöntä. Li Wei Yang nostaa jalkansa ylös ja pyörittää niiden varassa niin pöytää kuin sateenvarjoakin. Voimme vain ihmetellä, miten paljon harjoittelua vaatii suoritus, jossa Yang pyörittää sujuvasti tankoa, jonka päissä istuvat kaksi ihmistä.

Isiltä ei mielikuvitusta puutu, mikäli kyseessä on lasten kasvattaminen. Elokuvastudiolla työskentelevä Daniel Hashimoto kuvaa aivan tavallisia videoita poikansa arjesta, kunnes pääsee tietokoneensa ääreen. Hän laittaa satamaan sisällä ja tekee jännittäviä valomiekkakohtauksia, putoavista portaista puhumattakaan.

Huvipuistossakaan ei yllätyksiltä vältytä, sillä vaunu lähtee seikkailemaan omia reittejään taivaalle. Kiitokset täytyy myös muistaa antaa Hashimoton lapselle, hänen näyttelijänlahjansa avustavat hauskojen videoiden valmistumisessa varmasti.