Muutama vuosi sitten Michael Grab hengaili kaverinsa kanssa eikä heillä ollut mitään tekemistä. Kaveri ehdotti, että hei, oletko nähnyt semmoisia kivipinoja ja pitäisikö kokeilla. Ja siitä se kaikki alkoi.

Homma oli niin terapeuttista ja mielenkiintoista, että Michael jäi siihen koukkuun. Nyt hän osaakin tehdä mitä ihmeellisempiä pinoja, jotka näyttävät siltä kuin ne olisivat epätodellisia.

Lähde: Gravity Glue / Facebook

Tuijottava silmäpari ruoka-aikana on varmasti tuttu näky monelle koiranomistajalle. Tältä koiralta oltiin kielletty ruokailun aikainen tuijottaminen ja kerjääminen. Mutta mitä luulet, voiko koira vastustaa kiusausta?

Se halusi seurata tarkasti omistajansa jokaista suupalaa, jäämättä siitä tietenkään kiinni.

Omistaja joutui myymään Arthur-hevosensa silloisen elämäntilanteensa vuoksi. Neljä ja puoli vuotta myöhemmin tilanne oli kuitenkin toinen, joten hän osti Arthurin takaisin itselleen.

Tällä videolla omistaja vie Arthurin tapaamaan vanhoja ystäviään, kenen kanssa se oli kasvanut pienestä varsasta asti. Ja kuten videosta voi huomata, kaverit eivät todellakaan olleet unohtaneet Arthuria.

Mies oli lähtemässä neljäksi päiväksi lomalle ja tarvitsi kasvilleen hoitajaa. Siis sellaista, joka antaa kasville vettä silloin, kun se näyttää vähän janoiselta.

Hän pyysi kolleegaansa tähän kunniatehtävään, ja tämä suostui. Mies ei kuitenkaan osannut aavistaa, että hänen poissaollessaan kasvi tulisi näkemään koko kaupungin. Kasvinhoitaja piti hyvää huolta kasvista, ja otti tämän joka paikkaan mukaan…

… siis IHAN joka paikkaan.

Hurjan seikkailun päätteeksi kasvi pääsi turvallisesti takaisin kotiin. Eikä pelkästään elävänä, vaan myös monia kokemuksia rikkaampana.

Lähde: Reddit

Videolla esiintyvät koirat haluaisivat kovasti kaveerata kissaystävänsä kanssa. Kissat eivät vain taida olla ihan samaa mieltä ja torjuvat suuren lähestyvän kuonon tassullaan. Kissojen luonne on mitä on, mutta kyllä ne sisimmissään niistä koiristakin tykkää. Ne ei vain halua näyttää sitä.

Ettei video näyttäisi vain kissojen huonoa puolta, on loppuun lisätty muutama kohtaus suloisista hellyydenosoituksista koirien ja kissojen välillä.

Evästevalinnat