Monet haluavat yllättää rakkaan äitinsä upeilla lahjoilla jossakin vaiheessa elämäänsä. Tällä videolla miehen äiti oli täyttänyt 70-vuotta, jonka johdosta hän päätti ostaa äidilleen uuden Mersun. Äiti oli aina halunnut itselleen Mersun, mutta ei voinut ostaa sellaista, sillä rahaa ei ollut tarpeeksi.

Videon mies on ilmeisen rikas, sillä hän omisti myös vieressä olleen Audi r8:n. Mies sanoo omistavansa oman yrityksen ja tekevänsä töitä +60 tuntia viikossa ja hän on iloinen saadessaan ostaa elämänsä tärkeimmälle henkilölle tämän lahjan.

 

Monet miehet tuunaavat autojaan, jotta saisivat hurmattua niillä naisia. Tähän autoon asennetut bassot olivat niin tehokkaat, että ne saivat annettua autossa istuneelle naiselle orgasmin.

Tällä miehellä ei varmasti ole enää vaikeuksia saada vapaaehtoista naisseuraa pienelle ajelulle.

Boeing 737-lentokoneen lasku meni karmeasti pieleen vaarantaen usean ihmisen hengen. Videolla matkustaja kuvaa lentokoneen kyydissä laskeutumista ja kokee yhtäkkiä kauhean iskun koneen osuessa kiitoradalle.

Ihmiset pysyivät yllättävän hyvin rauhassa, eivätkä alkaneet panikoida kyseisessä tilanteessa.

Naiset ja miehet ovat muuttuneet paljon muutamien vuosituhansien saatossa erityisesti kasvoista. Videolla näet kuinka naisten kasvot, meikit, kampaukset ja pukeutumistyylit ovat muuttuneet viime vuosituhansien saatossa.

Ruotsissa poliisit ottavat työnsä rennosti, sillä miksi tulisi turhaan murehtia. Videolla iloinen poliisi tanssii musiikin tahdissa ja viihdyttää torilla käveleviä ihmisiä.

Pahan paikan tullen tällainen asenne ei varmasti toimisi kovin hyvin.