Tällä videolla nähdään mullistava keksintö tai sitten vain yksi pilavideo muiden joukossa. Video on kuitenkin erittäin aidon näköisesti kuvattu ja reaktiot näyttävät todellisilta.

Eikö olisikin mahtavaa, mikäli saisit päällesi tällaisen mekon, jonka väriä voi vaihtaa aina kun huvittaa? Videolla mies painaa napeista haluamiaan värejä, jotka vaihtuvat nopeasti mekolle.

Isät osaavat olla maailman ihanimpia, varsinkin jos tavoitteena on lapsen ilo.

Eräällä lennolla nähtiin ihana hetki, kun lapsi nimeltä Molly oli joutunut halloweenina matkustamaan, eikä ollut päästä perinteiselle karkkikierrokselle. Isä keksi ihanan ratkaisun tilanteeseen ja jakoi jokaiselle matkustajalle lapun, jossa oli ohjeet siltä varalta, että haluaisi ilahduttaa tätä 3-vuotiasta.

Mies jakoi karkit etukäteen matkustajille ja pyysi antamaan ne Mollylle, kun tämä tulisi heidän kohdalle. Eräs kanssamatkustaja oli niin liikuttunut tapahtuneesta, että kirjoitti Twitteriin asiasta ja otti kuvan Mollysta. Onko tässä kenties vuoden paras isä?

 

 

Lähde: Huffington Post

Joka vuosi ihmiset valmistavat mitä upeampia halloween-asuja itselleen ja lapsilleen. Tällä videolla näet Zoeyn, jonka isä on päättänyt muuttaa hänet oikeaksi myrskypilveksi! Asu on valloittavan suloinen, sillä siihen on kiinnitetty ledivaloja niin, että lapsi näyttää aivan salamoivalta taivaankappaleelta.

11-vuotiaat ovat harvoin näin itsevarmoja ja lahjakkaita esiintyjiä tai laulajia. Asanda Jezile omaa silti nuoresta iästään huolimatta supertähden ominaisuudet.

Tämä video on kuvattu vuonna 2013 ja se on viime vuosien ajan kerännyt jo huimat 53 miljoonaa katselukertaa. Videolla Asanda laulaa Rihannan ”Diamonds” -hitin ja esitys ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Home free -niminen a capella -yhtye lataa Youtubeen erittäin kauniin kuuloisia ja näköisiä musiikkivideoita, joita katsoessa mieli lepää. Tällä videolla miehet ovat upeissa vuoristomaisemissa ja laulavat juuri tunnelmaan sopivan kappaleen.

Videota katsoessa on ihana sulkea silmät ja muistella viime kesää, sekä sen tuomio ihania muistoja.