Keskellä viileän joen virauksia oleva lautailija törmäsi pinteessä olevaan oravaan. Orava oli joutunut laskuveden aikaan kivelle, mistä tuli hetkessä sille umpikuja veden taas noustessa. Kiveä ympäröi pian vain voimakkaasti virtaava vesi.

Hän halusi auttaa hädässä olevaa oravaa. Tämä kuitenkin pelästyi miestä ja hyppäsi hätääntyneenä veteen. Se piteli kaikilla voimilla kiinni kivestä, samalla kun virtaava vesi uuvutti avutonta eläintä. Pian oravan voimat heikkenivät. Onneksi kuitenkin mies oli valppaana ottamaan oravan kiinni, ennen kuin virtaus veisi sen mukanaan.

Mies sai pelastettua peloissaan olevan oravan ja kuljetettua tämän turvallisesti takaisin kuivalle maalle. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Isä sai tallennettua kameralle hienon hetken. Hänen tyttärensä ryömi ensimmäistä kertaa. Pieni napero pyrkii määrätietoisesti kohti perheen koiraa ja pääsekin uuden hienon taktiikkansa avulla ihan lähelle. Koira on iloinen tästä kontaktista ja antaa lopuksi lapselle suukon. Ihana.

Nala-apina ei pärjäisi yksin luonnossa, joten se asuu turvakodissa muiden apua tarvitsevien apinoiden kanssa. Se viihtyy siellä ja on hyvin kiintynyt sen hoitajiin.

Nyt Nalan on aika mennä pesulle. Se turvautuu sen rakkaaseen Bobo-pehmoleluunsa tämän jännittävän tapahtuman ajaksi.

Mies löysi sorsaemon kuolleena tien vierestä. Sen ympärillä hääri seitsemän orpoa ja pelokasta poikasta, jotka eivät tienneet, minne mennä. Hän lähetti vaimolleen tekstiviestin: “Tuon kotiin 7 sorsanpoikasta! Käy katsomassa netistä, miten pidämme ne elossa.”

Ensin kuitenkin, poikaset oli saatava kiinni.

Mies hätisteli poikaset pois tieltä, ja ne kipittävät yhtenä röykkiönä läheisen omakotitalon autotallin kupeeseen.

Mies keräsi poikaset pahvilaatikkoon, jossa ne tietysti olivat vielä aika peloissaan.

Kotonaan mies laittoi ison saavin pohjalle pyyhkeen, jonka lämpössä sorsat viihtyivät paremmin.

Koska ne kuitenkin olivat aika kovia hyppelemään, lapset avustivat pitämään karkulaiset paikallaan sen aikaa, kun isä teki poikasille viihtyisämmän yösijan.

Autotallin nurkkaan valmistui pian pieni soppi, jota lämpölamppu piti lämpimänä.

Väliaikainen sorsahotelli oli valmis. Poikaset saivat ruokaa ja vettä.

Sitten ne kävivät yhteistuumin nukkumaan vieri vieressä.

Seuraavana päivänä koko perhe lähti viemään poikasia villieläimille tarkoitettuun kuntoutuskeskukseen, jossa poikaset pääsivät muiden lintujen joukkoon.

Lapset itkivät matkalla, koska sorsista piti luopua, mutta isä lohdutti:

“Parempi, että löysimme poikaset ja autoimme niitä kuin, että emme olisi koskaan edes nähneet niitä.”

Lähde: Imgur

Jos olet hankkinut kissallesi varta vasten pedin, on hyvin todennäköistä, ettei se kelpaa nukkumapaikaksi. Paljon parempia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi pyykkikorit, lavuaarit tai vaikkapa kukkaruukut.

Kissat ovat tunnetusti hyvin notkeita ja onnistuvat tunkemaan itsensä mitä ahtaimpiin paikkoihin. Jos se vain näyttää mukavalta paikalta, niin siinä on hyvä torkahtaa.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde