Australialaisesta Rowan O’Neillistä tuli sankari hänen uskomattoman pelastustekonsa jälkeen, kun 2-vuotias lapsi oli lähellä menehtyä saamaansa kohtaukseen paikallisessa supermarketissa.

Äiti toi tajuttoman lapsensa kassalle ja pyysi apua, myös shokissa oleva isä tuli paikalle. Perheelle tuntematon mieshenkilö seurasi tilannetta ja rupesi lopulta antamaan lapselle tekohengitystä. 12 minuutin päästä lapsi tuli takaisin tajuihinsa.

Eläimistä ladataan nettiin päivittäin tuhansia videoita ja samalla ne piristävät kaikkien päivää. Tällä videolla suloinen piikkisika syö banaania ja ääntelehtii hauskasti.

Jotkin ihmiset ovat olleet sitä mieltä, että eläin selvästi puhuu omistajalleen.

Tänä päivänä kaduilla järjestetään paljon hauskoja piloja ja kyseilyitä, jotka jälkeenpäin ladataan nettiin. Tällä hetkellä verkossa leviää video, jossa seksikäs nainen kysyy miehiltä: “harrastaisiko seksiä kanssani.”

Osa miehistä oli varma, että kyseessä on pila, mutta osa miehistä lähti matkaan ilomielin. Poliisit tulivat myös paikalle ihmettelemään tilannetta, mutta nainen sai ilmeisesti jatkaa kyselyään rauhassa.

Joillakin ihmisillä on elämässään erittäin paljon kunnianhimoa, sillä muuten tällaisia luomuksia ei syntyisi. Tällä videolla näet maailman suurimman viinipullonavaajan, jonka rakentamiseen kului 3-vuotta.

Laitteessa on 380 erillistä pronssiosaa ja hintaa kyseiselle laittellee kertyy noin 173 tuhatta euroa. Laite myös kaataa viinin itse lasiin, jonka takia viininystävä pystyy keskittymään vain olennaiseen eli juomiseen.

Sziget on musiikkifestivaali, joka järjestetään vuosittain Óbudansaarella Budapestissa. Festivaali kestää viikon ja siellä on viime vuosina ollut yli tuhat esiintyjää. Vuonna 2011 tapahtuma valittiin Euroopan parhaaksi suureksi festivaaliksi.

Sziget järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1993 melko pienimuotoisena opiskelijatapahtumana, mutta 1990-luvun loppuun mennessä siitä oli tullut yksi Euroopan laajimmista ja suurimmista musiikkifestivaaleista. Noin puolet kävijöistä tulee Unkarin ulkopuolelta, eniten Ranskasta, Britanniasta, Saksasta, Italiasta, Alankomaista ja Irlannista.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 5. – 12. elokuuta, ja lavalle nousee mm. Sebastian Ingrosso, Franz Ferninand, Enter Shikari, MIKA, Bingo Players sekä Nero. Koko artistikattauksen löydät täältä!

Vivas arpoo yhteistyössä musiikkipalvelu Deezerin kanssa kaksi kahden henkilön lippupakettia (Yhden paketin arvo: 458€) kyseisille festareille. Pakettiin kuuluu lippujen lisäksi majoitukset alueella.

Tiukan aikataulun takia liput arvotaan jo huomenna kello 12.00. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille osallistuneille, kilpailu on sulkeutunut.