Eläimet tarvitsevat silloin tällöin apuamme, kun ne joutuvat esimerkiksi pentuina oman onnensa nojaan. Pennut tarvitsevat huolenpitoa, turvaa ja ruokaa, jota ei välttämättä ole saatavilla ilman emoa. Onneksi on olemassa ihmisiä, jotka haluavat auttaa näitä hädässä olevia karvaturreja.

Casey Andersonin ja harmaakarhu, Brutuksen, tarina on kuitenkin hieman ainutlaatuisempi kuin perinteisten pelastustarinoiden. Mies pelasti Brutuksen, joka oli vasta pentu ja piti siitä huolta niin kauan, kunnes eläin oli täysikasvuinen.

Tällä videolla saamme nähdä koskettavan hetken, jossa harmaakarhu ja mies kohtaavat vuosien tauon jälkeen. Jälleennäkeminen on tunteikas, eivätkö vanhat ystävykset peittele iloaan.

Olemme jo tarpeeksi moneen otteeseen todenneet, että: “koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä” — tämä lause on kuitenkin niin totta, ettei sitä voi olla toistamatta jatkuvasti. Koirat rakastavat ja pitävät perheenjäsenistään huolta ehdoitta, avain kuten ihmisetkin. Koirat tuovat erityisesti vauvoille tukea, turvaa ja leikkiseuraa, kun vanhemmilla on kiire.

Tämä 2013 vuonna Youtubeen ladattu video on kerännyt järjettömän suosion ja se on jälleen viime aikoina levinnyt sosiaalisessa mediassa. Syytä leviämiselle ei tarvitse ihmetellä, sillä tulet näkemään äärimmäisen suloisen tilanteen.

Videolla vauva nukkuu sikeästi, kun koira sattuu huomaamaan, ettei lapsella ole vilttiä. Tämän jälkeen eläin päättää mennä ystävänsä luokse ja peitellä hänet, jotta kylmyys ei yllätä vauvaa päiväunien aikana.

Eläimet antavat tukea toisilleen monin eri tavoin, aivan kuten ihmisetkin. Kenelläkään ei voi koskaan olla liikaa hyviä ystäviä, jotka tarjoavat seuraa, lohtua, tukea ja iloa. Sinullakin on varmasti yksi sellainen ystävä, jonka viereen voit painautua, mikäli elämä tuntuu kovin kurjalta.

Hevoset ovat erittäin älykkäitä eläimiä, joiden tunneäly näyttäisi olevan edistyksellisellä tasolla. Tällä videolla saatat aluksi ihmetellä, miksi hevonen syö seinän vieressä heinää. Syy on kuitenkin erittäin looginen ja suloinen!

Aidan toisella puolella on toinen hevonen, joka ruokkii ystäväänsä. Samalla eläimet pystyvät vaihtamaan kuulumisiaan ja olemaan mahdollisimman lähellä toisiaan.

Jaa tämä artikkeli Facebookissa, mikäli sinäkin arvostat hyviä ystäviä. <3

Äidit suojelevat jälkikasvuaan viimeiseen tippaan asti. Sama asia koskee myös eläimiä, lajiin katsomatta. Mielestämme on liikuttavaa nähdä suloisia videoita, joissa pienet ja avuttomat poikaset luottavat täysin emonsa ohjeisiin.

Tällä kertaa ankkaemo päätti ottaa melkoisen riskin, kun se johdatti poikueensa ihmisten talon lävitse. Ankanpoikaset eivät näyttäneet olevaan tilanteesta moksiskaan ja ne eivät luultavasti edes tienneet, missä oikein ovat.

On hienoa, että nainen ei mennyt häiritsemään rauhassa taapertavia lintuja, vaan kuvasi taka-alalta rauhallisesti koko tilanteen videonauhalle.

Aivan aluksi, emme voi käsittää, kuka voi vangita eläimiä kahdeksi vuodeksi pimeään koppiin. Eläimet kuuluvat luontoon, eivätkä ihmisten esiteltäviksi. On surullista, että vielä tänäkin päivänä joudumme todistamaan tällaista näkyä, jossa elävän olennon oikeudet on riistetty raakamaisesti.

Kotap on aivan tavallinen oranki, vaikka sen elämä on ollut huomattavasti rankempi kuin muilla lajitovereilla. Eläin oli viettänyt kaksi vuotta pimeässä laatikossa. Onneksi anonyymi vinkki antoi pelastajille mahdollisuuden auttaa hädässä ollutta eläintä.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kun eläin päästetään pois vankilastaan, minne se ei koskaan alunperin kuulunutkaan. Tässä tapauksessa rikoksen tekijälle voisi soveltaa samaa rangaistusmenetelmää…