Maailmalla ihmisillä on mitä ihmeellisimpiä kotieläimiä, joista täysikokoinen karhu on yksi hyvä esimerkki. Casey löysi hylätyn karhunpennun ja päätti ottaa sen hoidettavaksi. Ajan kuluessa mies kiintyi karhuun, eikä raaskinut päästää sitä takaisin luontoon. Brutus niminen karhu on nyt täysikokoinen ja se elää tavallista elämää Caseyn perheen kanssa.


“Stone fish” nimellä tunnettu kala voi selvitä maalla jopa 24 tuntia.  Kala on myrkyllinen ja näyttää aivan kiveltä, josta se on saanut myös nimensä.


Tämä kissa oli huolissaan jostain asiasta ja se halusi visusti kertoa huolensa kameralle. Suosittelemme kuuntelemaan kissan viestin tarkasti, sillä se saattaa olla jotakin tärkeää.


Tämä leopardi makasi tyynen rauhallisesti odottaen antilooppien saapumista. Saaliin juostessa ohitse kissa hyppää sen kaulaan ja antiloopilla ei ole juurikaan mahdollisuuksia selvitä.


Nämä koirat eivät aluksi tahtoneet totella omistajaansa. Lopulta kuitenkin saalis päätyi koiran suuhun ja isäntä oli erittäin onnellinen. Suosittelemme kuitenkin kalastamista virvelillä, eikä koirien avulla.