Tämä mies oli selkeästi oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Kävelyretkellään hän näki suuren ruskean hevosen, joka seisoi keskellä siltaa. Selvisi, että hevosen varsa oli osittain pudonnut sillan rakenteiden väliin.

varsa_loytyy_ensimmainen

Ensiksi mies oli ymmärrettävästi häkeltynyt tilanteesta. Hevonen on suuri eläin, joka herättää kunnioitusta.

varsa_ja_vanhempi

Hän meni lähemmäksi ja kohtasi lohduttoman näyn. Tamma ei olisi voinut mitenkään auttaa jumiin jäänyttä varsaansa.

varsa_jumissa

Onneksi tämä peloton mies ryhtyi pelastustoimiin. Hän rohkeasti nosti varsan kehoa ylöspäin, vaikka pikkuinen hieman vikuroikin vastaan.

mies_menee_hevosen_avuksi

Kun pieni hevonen oli nostettu ylös, se meinasi edelleen pienillä hoikilla jaloillaan astua sillan rakoihin. Mies teki ratkaisun kantaa eläin turvallisesti maalle, samalla kun tamma seurasi pelastusoperaatiota rauhallisesti perästä.

hevonen_pelastetaan_tokavika

Onneksi on olemassa ihmisiä, jotka ovat aina valmiita auttamaan pulaan jääneitä eläimiä! Tästäkin tapahtumasta jäi miehelle varmasti hyvä ja onnellinen muisto.

hevonen_jumissa_viimeinenkuva

Kevät saa kukat kukkimaan ja kauniit kasvot heleäksi auringonvalollaan. Toppatakki ja paksut huivit laitetaan kaapin perälle ja sieltä kaivetaan ihanat trenssit tilalle. Tässä on 12 inspiroivaa kuvaa kukkakruunuista, joilla voi piristää tyyliään tarpeen tullen, vaikka juhlia varten.

1.

 

2.

A photo posted by oyay (sazallea) (@oyay85) on

 

3.

 

4.

A photo posted by NUDE (@erikanaakka) on

 

5.

A photo posted by @floralsbyjade on

6.

 

7.

A photo posted by @marhymarhy on

8.

A photo posted by PLANET FLOR (@planet_flor) on

9.

A photo posted by Aleksandra (@lemkinia) on

10.

11.

 

12.

Fifi pelastettiin Pennsylvaniassa sijaitsevasta eläintarhasta, jossa eläimiä pidettiin järkyttävän huonoissa oloissa. Majesteettinen eläin oli elänyt surkeissa oloissa 30 vuotta, mutta vihdoin tilanne muuttui paremmaksi.

Ihmiset siirsivät Fifin Coloradossa sijaitsevaan eläinten vanhainkotiin, jossa sen kunto alkoi kohentua uskomattoman nopeasti. Jo vuoden päästä karhu oli vihdoin päässyt oikeaan olemukseensa.

Eläimet eivät kuulu telkien taakse, vaan vapaiksi luontoon, jossa niiden kauneus pääsee oikeuksiinsa.

Mimi ja Lola ovat kaksi pikkuruista ystävystä.

Video, jonka @lola_thequeenbully julkaisi

Käynnistä video näpäyttämällä kuvaa

 

Siskokset kasvavat yhdessä ja keksivät keinoja, miten selvitä elämässä eteen tulevista ongelmista.

 

Kuva, jonka @lola_thequeenbully julkaisi

 

Eräänä päivänä, kun Mimi ja Lola olivat leikkimässä, heille kävi hieman hassusti. Lolan yrittäessä ryömiä Mimi-vauvan ylitse he jäivät jumiin. Kumpikaan ei näytä olevan kovin hämmentynyt tilanteesta; viettäväthän he muutenkin kaiken aikansa yhdessä.

 

Video, jonka @lola_thequeenbully julkaisi

Käynnistä video näpäyttämällä kuvaa

 

Lola on nyt kasvanut hieman isommaksi, mutta on edelleen aina valmis pitämään huolta pienestä Mimistä. Se nukkuu tytön pedin vieressä, odottaen, että ystävä heräisi taas leikkimään.

 

Kuva, jonka @lola_thequeenbully julkaisi

Lähde: The Dodo

Joillakin ihmisillä on erinomainen kyky matkia ääntä, jonka seurauksena ne pystyvät usein kommunikoimaan myös eläimille.

Tämä 2-vuotias poika on ulkona koiransa kanssa. Kauempana näkyvät kalkkunat eivät aluksi näytä liittyvän tilanteeseen, mutta kun poika avaa suunsa, niin kalkkunat vastaavat hänelle. On uskomatonta, kuina näin nuori poika on oppinut kommunikoimaan eläinten kanssa.

Ja nyt haasteeseen: pystyitkö olemaan nauramatta?