Mies odotti elokuviin tulevia ihmisiä salin aulassa Michael Myers puku päällä. Parasta teossa oli että jokaisen pelästyneen ihmisen ilmeet kuvattiin kameralle.

Näkemisen arvoisia kohtia videolta löytyy mm. ajasta 03:25 sekä 13:56.

Uutisoimme aikaisemmin Ray Villafanen tekemistä kurpitsakaiverruksista, jotka ovat hämmästyttäneet ihmisiä. Tässä kuvasarjassa on miehen uusimpia teoksia, joita pääset ihastelemaan. Ray kiinnostui kurpitsan kaivertamisesta hänen ollessan taiteenopettajana koulussa. Tämän jälkeen mies hioi taitojaan ja nyt ne ovat vertaansa vailla.


Katso lisää kaiverruksia osoitteesta: villafanestudios.com

Yhdysvaltojen itärannikkoa riepotteleva Sandy-myrsky on saanut ihmiset varpailleen. Monet kaupat ovat ostettu tyhjäksi elintarvikkeista, ja suuriin tulviin on varauduttu. Sandy-hurrikaani on saanut mediassa lempinimen “The Frankenstorm

Kaikkia ei kuitenkaan hurrikaaani näytä pelottavan…

Tosi-tv-sarjassa nähtiin ennennäkemätön kohtaus, kun vankilaan tutustumaan tulleet ongelmateinit laitettiin oikeiden vankien eteen. Vangit tekivät tavallaan nuorille palveluksen, kun he peloittelivat ja haukkuivat heitä. Miehet näyttivät nuorille ampumahaavojaan, ja kertoivat että näin käy koville jätkille.

Nämä teinit eivät ainakaan tule ikinä haluamaan vankilaan.


Tämä mies osaa ennustaa ihmisistä lähes kaiken mitä he ovat tehneet tai ajattelevat. Vai onkohan asia aivan näin? Katso video loppuun!