Taiteilija Marty Cooper piirtää hienoja sarjakuvahahmoja, jotka hän herättää henkiin hauskalla tavalla. Hän piirtää hahmot läpinäkyvälle kalvolle ja sommittelee ne sitten taustaa vasten.

Tältä mieheltä ei huumorintajua tai luovuutta puutu. Hahmot ovat todella upeita ja hauskan näköisiä, ja ne tekevät mitä erikoisimpia asioita meidän maailmassamme.

Martyn töitä voi katsoa lisää hänen Instagram-tililtään.

Lähde: Instagram

Pariskunta laittoi huoneen seinälle lapun, jossa paljastettiin, että heille syntyy lapsi. Tämän jälkeen he laittoivat kameran päälle ja käskivät tulevia isovanhempia menemään huoneeseen. Isoäiti innostui uutisesta silminnähden, mutta isoisä piti paketin kasassa – tasan siihen asti, kun luuli olevansa yksin huoneessa.

Löytöeläinten tai huonoista oloista pelastettujen eläinten kohtalo voi joskus olla surullinen, jos niille ei pian löydy pysyvää kotia. Lopettamisuhan alla olivat myös koirakaverukset Kala ja Keira.

Muutama tunti ennen eutanasiaa koirista napattiin valokuva, jossa ruskea koira Kala halaa ystäväänsä. Kuva levisi nopeasti netissä eikä mennyt kuin kaksi tuntia ja kuusi minuuttia, kun koirat olivat löytäneet uuden kodin.

Tämä kuva muutti molempien koirien tulevaisuuden suunnan.

Onnellinen uusi omistaja halaa vuorostaan koiria.

Tämä on muistutus siitä, että halaaminen voi oikeasti muuttaa maailmaa.

Lähde: Facebook

Vesimelonin kaivertaminen ei ole uusi juttu. Yleensä melonista muodostuu taitavissa käsissä kaunis kukka tai joku muu herttainen kuvio. Mutta ei tässä tapauksessa.

Taiteilija Valeriano Fatica on tunnettu maalauksistaan ja veistoksistaan, mutta eritoten kyvystään kaivertaa hedelmiin upeita kuvioita. Tässä meloni saa pintaansa jotain pelottavan upeaa…

Tämä pitkulainen vesimeloni saa kohta uudet kasvot.

Ensin hän kuorii pinnan pois ja alkaa sitten vasta kaivertamaan kunnolla.

Valeriano tekee täsmällistä työtä.

Ja pikkutarkkaa.

Lopputuloksena vesimelonista syntyy lohikäärmeen pää!

Tässä vielä video:

Via Bored Panda

Tämä onnellinen pariskunta asteli alttarille vuonna 1975. Kun he olivat olleet naimisiin 40 vuotta, he päättivät uusia hääkuvansa. Heidän poikansa jakoi kuvat Redditissä ja kertoi, että uusissa kuvissa vanhemmilla on päällään tismalleen samat vaatteet kuin 40 vuotta sitten. Sekä häämekko että puku ovat morsiamen itse tekemiä.

Tässä kuvat:

1975

2015

1975

2015

Ihana idea!

Lähde: Reddit