Saksalainen taiteilija Pabst Stefan halusi yllättää lapsensa ja päätti piirtää paperille hämähäkin. Tämä ei tosin ole mikään ihan perinteinen piirustus, sillä äkkiseltään on vaikea sanoa, onko hämähäkki oikea vai ei. Vaikka lapset ovat tottuneet näkemään isänsä taidonnäytteitä, hekään eivät ole varmoja, lähteekö paperilla oleva otus kohta liikkeelle. Vau!

Vuonna 1985 Särkänniemeen perustettu delfinaario suljetaan taloudellisen kannattamattomuuden vuoksi. Esityksiä ei enää järjestetä ja pullokuonodelfiinit siirretään vuoden 2016 kevään aikana uuteen paikkaan.

Delfiinejä on tällä hetkellä neljä ja niistä kaksi (Delfi ja Veera) ovat olleet delfinaariossa sen perustamisesta asti. Delfi ja Veera pyydystettiin Meksikonlahdelta, josta ne tuotiin Suomeen. Leevi ja Eevertti ovat syntyneet Suomessa.

Via: Aamulehti

 

Tämä video on taas yksi todiste siitä, että ne joilla on kaikista vähiten, omistavat suurimman sydämen.

Nuori koditon poika seisoskeli kadunkulmassa pahvinen kyltti kädessään. Hänellä oli päällään pelkkä rikkinäinen t-paita ja reikäiset farkut, vaikka ulkona oli 15 miinusastetta. Poika aneli apua ihmisiltä kylmyydestä täristen, mutta kukaan ei pysähtynyt auttamaan. Näky oli sydäntäsärkevä.

Sitten hänen luokseen tuli mieshenkilö, joka tarjosi takkiaan. Hän halasi poikaa ja kertoi, että on myös itse koditon. Kahden tunnin aikana satojen ihmisten joukosta yksi henkilö tuli auttamaan. Ja se henkilö oli sellainen, joka antoi vähästä omaisuudestaan osan pojalle. Hän auttoi, vaikka olisi itse tarvinnut apua.

Todellisuudessa poika ei ollut koditon, mutta ihmisten reaktiot ovat aitoja.

Miyoko Shida Rigolon ensimmäinen esitys Espanjan talent-showssa vangitsi yleisön heti. Internetissä levinnyt video hänen uskomattomasta taidostaan sai parin päivän sisällä yli 10 miljoonaa klikkiä.

Eikä ihme.

Miyoko pitelee kädessään sulkaa. Hän asettaa sen kepin päähän. Tämän viritelmän hän asettaa toisen kepin päähän. Ja taas uudestaan. Ja uudestaan. Siihen asti, kunnes hän kantaa päänsä päällä valtavaa keppiasetelmaa. Yhden kepin päässä on sulka. Lopuksi hän ottaa kevyen sulan pois – ja koko asetelma hajoaa.

Miyoko kykenee osoittamaan lavalla todeksi sen, mistä tarinat kertovat – perhosen siipien räpäytys voi saada aikaan hirmumyrskyn. Pienikin teko voi saada aikaan jotain suurta.

Yhtäkään askelta ei saa vähätellä, sillä se on aina suunta jonnekin.

Joillakin ihmisillä leipominen tuntuu olevan hallussa syntymästä asti. Näitä kakkuja katsellessa kuola alkaa valumaan suupieliä pitkin. Suurin osa näistä herkuista näyttää aivan joltakin muulta kuin kakulta. Monia niistä voisi luulla esimerkiksi ruoka-annoksiksi.

1.


Lähde

2.


Lähde

3.


Lähde

4.


Lähde

5.


Lähde

6.


Lähde

7.


Lähde

8.


Lähde

9.


Lähde

10.


Lähde

11.


Lähde

12.


Lähde

13.


Lähde

14.


Lähde

15.


Lähde

Mikä oli lempparisi?

Via: Buzzfeed