Singaporelainen taiteilija Ivan Hoo piirtelee uskomattomia, todellisen näköisiä kuvia puupalasiin. Ensimmäiset piirustuskokeilut puun pintaan hän teki muutama vuosi sitten, ja siitä innostus lähti.

Taiteilijan tavoitteena on luoda mahdollisimman realistisen näköisiä töitä. Näitä katsoessa ei voi muuta todeta kuin, että tavoite saavutettu!

Lähde: Ivan Hoo Art

Lorraine Loots aloitti hauskan ”365 postikorttia muurahaisille” -projektin, minkä aikana hän maalasi joka päivä yhden pienen maalauksen, yhden vuoden ajan. Projektista tuli niin suosittu, että hän aikoo tehdä vastaavanlaisen tulevaisuudessakin.

Joka päivä hän istuu pöytänsä ääreen, ottaa suurennuslasin esiin ja alkaa maalaamaan. Vaikka maalaus onkin pikkiriikkinen, menee siihen yllättävän kauan aikaa. Työt ovat yksityiskohtaisa, pikkutarkkoja, sekä kerrassaan upeita.

Lisää taiteilijan miniatyyrimaalauksia voi katsoa hänen Instagram-tililtään.

Lähde: Instagram

Ihana pieni taapero halii pehmoleluaan ja alkaa laulaa isälleen tämän pyynnöstä. Kappale on tuttu Piippolan vaarilla oli talo, ja se sujuu täydellisesti. Välillä haukkuu koira ja välillä naukuu kissa. Ihana.

Tästä kolmen ja puolen minuutin videosta ei voi oikein sanoa mitään. Se pitää nähdä itse. Mikään ihmisyyden ilolaulu se ei kuitenkaan ole, joten varaudu siihen.

Videon on tehnyt kuvittaja ja animaattori Steve Cutts, joka ei pelkää näyttää elämän rumaa puolta.

Naisissa on sellaista voimaa, josta he eivät itsekään välttämättä ole tietoisia. Seksi- ja rakkausasiantuntija Kim Anami haluaakin heittää tämän tiedon häpeilemättä suoraan tiskiin.

Emätinlihasten treenaaminen on yhtä tärkeää hyvinvoinnille kuin minkä tahansa muunkin kehon osan. Tai ei aivan. Kun vagina voi hyvin ja voimakkaasti, myös seksi muuttaa muotoaan ja nautinto kasvaa sekä naisen että miehen osalta.

Kim näyttää, miten vahva voi emätin olla. Eikä se tarvitse edes paljoa treeniä, 5-10 minuuttia päivässä. (Kannattaa tosin olla varovainen. Kim kertoo yhdellä videoistaan, että eräs nainen sai vaginavoimallaan miehiä sairaalaan tajuamatta, mitä teki yhdynnässä väärin.)

A photo posted by Kim Anami (@kimanami) on

 

A photo posted by Kim Anami (@kimanami) on

 

A photo posted by Kim Anami (@kimanami) on

 

A photo posted by Kim Anami (@kimanami) on

 

Kuva, jonka Kim Anami (@kimanami) julkaisi

 

Kuva, jonka Kim Anami (@kimanami) julkaisi

 

A photo posted by Kim Anami (@kimanami) on