Tällä miehellä on loputtomasti luovuutta… ja ehkä hieman liikaa vapaa-aikaa.

Nimimerkki Lowcostcosplay rakentaa asuja kodin jokapäiväisistä tarvikkeista ja ruoka-aineista. Höpsöt ja rohkeat kuvat ovat naurattaneet jo satoja tuhansia ihmisiä.

Lisää hauskuutta löydät Lowcostcosplayn Facebook-sivulta.

Musta kissa keskeytti rugbypelin Australiassa. Eläin juoksi kentän laitaa pitkin, jonka aikana siitä ehdittiin ottamaan myös muutamia kuvia.

Yksi kuva oli photoshoppaajien mielestä niin hyvä, että se päätyi kisaan muokattavaksi. Kisa lähti leviämään nopeaa vauhtia Reddit -yhteisössä, jonka jälkeen myös useammat mediat ovat uutisoineet ”photoshopbattlesta.”

Tässä on alkuperäinen kuva, josta kaikki lähti liikkeelle…

15

1.

14

2.

13

3.

12

4.

11

5.

10

6.

9

7.

8

8.

7

9.

6

10.

5

11.

4

12.

3

13.

2

14.

1

Lähde: Boredpanda.com

Kuvat: Reddit.com / photoshopbattles

Jalkapallon EM-kilpailut ovat viimeinkin ohitse. Finaaliottelussa taistelivat Portugali ja isäntämaa Ranska, joka lopulta hävisi. Tällä videolla pieni poika näyttää, millaista on oikea urheiluhenki. Hän menee lohduttamaan aikuista Ranskan kannattajaa, joka ei pystynyt hillitsemään kyyneliään pettymykseltä. Video herkästä eleestä koskettaa niitäkin, jotka eivät urheilun päälle paljoa ymmärrä.

Ekkachai Saelow on ammatiltaan hääkuvaaja, vaikka hänen ottamansa kuvat eivät olekaan aivan siitä perinteisimmästä päästä. Mies valokuvaa pariskuntia tavallisessa ympäristössä, jonka jälkeen hän muokkaa heidät keskelle satumaailmaa.

Suloiset ja tarkasti tehdyt kuvat soveltuvat loistavasti vastanaineille pariskunnille.

Alta voit katsoa muutamia Ekkachain teoksia, jotka ovat keränneet suuren suosion.

1.

12

2.

11

3.

10

4.

9

5.

8

6.

7

7.

6

8.

5

9.

4

10.

3

11.

2

12.

1

Kuvat: Facebook / Ekkachai Saelow

Ben Blaquen käsi ei juurikaan tärise, ainakaan tiukan paikan tullen. Hän harrastaa varsijousella ampumista ja erilaisten temppujen toteuttamista.

Mies osallistui partnerinsa kanssa Britannian talent-ohjelmaan ja sai koko salin hiljenemään jännityksestä. Ben ampuu aluksi muutaman ilmapallon, joiden avulla hän korottaa salissa vallitsevaa tunnelmaa. Lopulta esitys huipentuu temppuun, joka saa myös pahamaineisen Simon Cowellin kauhistuneeksi.