Scott Weaver ei ainoastaan tehnyt luomuksestaan valtavaa vaan se on myös omalla tavallaan elävä. Tämä siitä syystä, että tuo San Franciscoa kuvaava laiva on täynnä reittejä, joita pitkin voi laittaa pieniä palloja valumaan alas. Videolla näkyy, miten ne muodostavat vuoristoratamaisen maisemareitin ja käyvät läpi kaupungin eri osia.  Kun tuohon joku kaatuisi päälle, niin saattaisi tovi harmittaa. Sen verran on mieletön tekele.

Lapsen saaminen on yksi elämän hienoimmista hetkistä. Vaikka raskausaika onkin ihana, jättää se silti pysyvät arvet kehoon. Tietysti ihmiset ovat erilaisia, eikä kaikista äideistä edes huomaa, että he ovat joskus synnyttäneet. Kuitenkin suurella osalla äideistä on kehossaan merkkejä raskaudesta.

Monet äidit häpeävät vartaloaan lukuisten raskausarpien ja löystyneen nahan vuoksi. Yhdysvaltalainen valokuvaaja Jade Beall haluaa näyttää kuvillaan, että jokainen vartalo on kaunis – oli siinä kuinka paljon arpia tahansa. Jokaisen äidin tulisi olla ylpeä vartalostaan.

Lisää Jade Beallin kuvia voit katsoa hänen kotisivuiltaan tai Facebookista.

© Jade Beall

© Jade Beall

© Jade Beall

© Jade Beall

© Jade Beall

© Jade Beall

© Jade Beall

© Jade Beall

© Jade Beall

© Jade Beall

© Jade Beall

© Jade Beall

© Jade Beall

© Jade Beall

Lähde: www.jadebeall.com

Nelikymppiset isät Steve, Jonny ja Jason halusivat kokeilla, miltä tuntuu olla raskaana kuukauden verran. He tilasivat itselleen raskauspuvut, jotka painavat saman verran kuin mahassa oikeasti olisi vauva ja rinnoissa reilusti maitoa. Miehet tosin näyttävät fuskaavan hieman, sillä kaverit heittävät pukunsa pois muun muassa vessassa käydessään. Joka tapauksessa, aika hellyyttävän näköisiä ”äitejä”.

Tässä onnelliset killikkamahat ensimmäisen viikon jälkeen.

Maha on mukana tietysti myös töissä.

Selkäkipuja on havaittavissa jo ensimmäisen yön jälkeen.

Lähde: Facebook

Miesten fiiliksiä ”raskausajasta” voi seurata myös heidän Youtube-tilillään:

Satoja gorillan kokoisia luurankoja löydettiin vedenalaisesta luolastosta Madagaskarin länsirannikolta. Mielenkiintoisinta tässä on se, että luurangot kuuluvat kissamakille, jonka nykyinen koko on paljon pienempi. Kissamaki on uhanalainen nisäkäs, ja se elää Madagaskarin etelä-osissa. Kyseinen löydös on ainutlaatuinen, ja se on merkittävä arkeologinen löytö.

Luolastosta löydettiin myös norsulintujen jäännöksiä.

Irlantilainen tanssiryhmä Prodijig on nostanut perinteiset kansantanssit uudelle tasolle. Irlantilainen kansantanssi ja steppaaminen yhdistettynä hauskoihin liikkeisiin ja ryhmäkuvioihin sai yleisön ja tuomarit niin haltioihin, että porukka voitti muun muassa Got To Dance -kilpailun ihan heittämällä. Ei sinänsä mikään ihme, sillä tuota voisi katsella pidempäänkin.