Ihmiset pystyvät uskomattomiin tekoihin, kunhan heillä vain riittää sisua ja päättäväisyyttä erilaisiin projekteihin. Tällä kertaa näet miehen, joka rakensi Lamborghinin kellarissaan.

Apulaisena toimi miehen poika, joka varmasti kertoi ylpeänä koulussa mitä he isänsä kanssa olivat rakentamassa…

Kellar on 3-vuotias koira joka on ollut syntymästään asti sokea. Se osaa kuitenkin noutaa hienosti palloa kuuloaistinsa sekä erilaisten käskyjen avulla mitä omistaja sille kertoo. Käskyissä kerrotaan miten lähellä Kellar on palloa, ja mihin suuntaan sen pitää mennä.

Orava keskeytti tennispelin Sabine Lisickin ja Vera Dushevinan ollessa kentällä. Orava sai paljon huomiota osakseen sen juostessa keskellä kenttää.

Kukaan ei näyttänyt ärsyyntyvän oravan pienestä esityksestä, yleisökin nauroi ja taputti hauskalle tapaukselle.

Monella on se mielikuva, että kissaa ja hiirtä ei voi laittaa samaan huoneeseen ilman kohtalokkaita seurauksia. Vaikka kissat ovatkin kesyjä lemmikkejä, kuuluu ne silti petoeläinten lohkoon. Kissat syövät hiiriä ravinnokseen, etenkin maatiloilla kissoja pidetään hyötyeläiminä hiirien ja rottien pyydystämisen vuoksi.

Tätä on kuitenkin vaikea uskoa, sillä videolla hiiri käpertyy suloisesti nukkumaan kissanpennun viereen ilman minkäänlaista pelkoa saaliiksi joutumisesta.

Katso, kun kamera seuraa henkilöitä jotka auttavat toinen toistaan ja tekevät päivää piristäviä tekoja. Näin hyvät teot lähtevät kiertämään ja palaa lopulta bumerangina ihmiselle joka pisti sen liikkeelle.